Hm teško, to je mene jedno vrijeme mučilo na nekim cd-ima, probaj "Unstoppable Copier", program je ful mali pa se isplati isprobati. (iako u mom slučaju nije bilo uspjeha)
Kod kopiranja jednog MP3 cd-a, mi se ispiše poruka u naslovu.
Zatim sam sa Nero Scan disc skenirao disk, i našao je oštećenu površinu, ali na kraju diska, ali sadržaj kod kojeg mi izbaci poruku je na sredini diska, gdje disk nije oštećen.
Jel ima kakav program s kojim bi se mogao skopirati takav cd, tj sadržaj kod kojeg mi ispiše poruku koja je u Naslovu!
Hm teško, to je mene jedno vrijeme mučilo na nekim cd-ima, probaj "Unstoppable Copier", program je ful mali pa se isplati isprobati. (iako u mom slučaju nije bilo uspjeha)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nemoguce, nema mu spasa....mozes spasit jedino zdrave fileove ovakvim programima kako ti je XLR dao al to dugo traje i tesko ih je raspoznat
After all...
Meni se to dešavalo na DVD shrinku.. Rješenje je bilo korištenje programa za skidanje zaštite.. (DVD FabDecrypter)
kopiraj file po file ( inače pomaže )
p.s. pjesme koje su snimljne na cdu od početka do kraja ne znači da su u direktoriju poredane od a do z....
odnosno pjesma koja počinje sa k ti moze biti prva snimljena na CD...
probaj sa alkoholom 120% napravit sliku ali uključi opciju preskakanje grešaka u čitanju možda će potrajat neki par sati ako je baš jako oštećen ako malo onda si gotov za oko 35-50 min ako nije oštećen onda za 7-8 min
|\/|0T0r0La
Bookmarks