trebaš samo dobro isformirati bateriju
Koliko inače traje baterija na d900 i da li mogu nekako produžiti trajanje (da isključim neke opcije)?
Da li slušanje mp3-ija s kartice preko slušalica jako troši bateriju i da li je problem što su pjesme na kartici?
Ukoliko stavim nove programe na mob koji omogućuju veće playliste da li gubim garanciju?![]()
trebaš samo dobro isformirati bateriju
da li mogu sada da ju ispraznim do kraja i koliko da je držim na punjaču?
i ja sam ga uzeo pa me zanima kako maknuti t-mobile izbornik da nema onog t zone i koja memoriska kartica ide u njega
ko to kaze da se baterije moraju formatirati,to su gluposti,odavno smo izasli iz doba formatiranja baterija,ovo je nova generacija,svako novo punjenje duze traje,pozdrav
T-mobile meni nemozes micati bez da izgubis garanciju. Treba flashat softver a Europatrade to nece prihvatiti kada ga doneses. Imam i ja s t menijem i odvratan je, ali s vremeniom se naviknes. Ipak je bolje 2 godine garancije imati
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
garancije već nemam tako da to nije bed.novi softver nemogu sam ubacit jel? ko bi to mogao u okolici osijeka, mora biti servis ili kućna radinost. e sad ovo ovdje što ćitam nije mi baš najjasnije, neki kodovi flešanje, koji mi programi za to trebaju i koji kablovi.
Ti si malo zabrijao...bateriju, pogotovo na Samsungu, trebaš OBAVEZNO formirati, inače če ti trajati jedan dan (ako i toliko)...uglavnom, prvih 2-3 puta bateriju potpuno isprazni i ugašenog ga drži na punjaču nekih 6-8h sati i baterija bi trebala dobiti puni kapacitet i trajat će ti oko 2-3 dana, ovisno o intenzitetu korištenja...
Bom Chicka WahWah
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ako ti se slučajni i dogodi da ti baterija kraće traje nego usual..odneseš ju u servis i oni ti tam podignu kapacitet baterije.Ja radio do sada to 2 puta(na različitim mobovima).Tam ti ju testiraju i pokažu test i vele da ti je pao kapacitet bat.za cca 30%.
Idu ti micro sd kartice(up to 2gb).Troši ti isto bateriju slušao ti preko kartice ili moba.
Ja svoga punim svaku drugu večer odnosno 48 h.
imam oko 2,3 sata dnevno razgovora...i jedva izdrzi cijeli dan...a pravilno punjena baterija
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
jel mi može ko rec sto se tice d900,imam d600 a sad mislim uzet d900 pa me zanima dal i taj samsung može ili nemože vibrirta i zvonit u isto vrijeme i dal se može namjestit neka moja melodija za poruku?
Vibrirat i zvonit u sito vrijeme moze,ali svoje neki ton za poruku nemozes stavit i to je mi veliki minus kod samsunga....
Vibru i melodiju ima u isto vrijeme->Napokon!!![]()
Što se tiče tona za poruku; ne možeš ga staviti.Ali je to moguće ako ga modiraš.Imaš temu o tome na forumu.
Pomoču modinnga možeš dobiti opciju da ti se sms-ovi spremaju u outbox..zatim..da ti se meni otvara središnjom tipkom ''ok'' i još gro toga...
No da ne idem u off..možeš mjenjat ton poruke modinngom..pa potraži.
Bookmarks