koliko vidim na netu, po karakteristikama su dosta slični...
Ja bi kupio Samsung, nekako imam više povjerenja u njih kad je riječ o monitorima...![]()
Bok svima.
Posto mi je prekjuce kihnuo moj voljeni 17" CRT Monitor,a sa rezervnim 15" nikako nisam zadovoljan,odlucio sam se za novi TFT-LCD Monitor.
Posto nemam namjeru dati vise od 200 Eura za Monitor od 19"(glupo mi dat vise,a komp mi ne vrijedi toliko :-)))
jucer bio u ducanu i vidjeh ova 2
Samsung Syncmaster 940N i LG Electronics L1919S
obadva dodju 199 €,e sad koji bi od ta dva bio bolji,nijedan nema DVI ,al to mi bas i nije bitno,jer ni moja graficka nema taj izlaz.
neako mi se jucer ucinilo da je LG neako nestabilan,par puta sam ga malo gurnuo pa se neako opasno zaljuljao,pa rekoh necu vise :-))???
koliko vidim na netu, po karakteristikama su dosta slični...
Ja bi kupio Samsung, nekako imam više povjerenja u njih kad je riječ o monitorima...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Samsung, iako ti je moj savjet da stedis jos malo i uzmes Syncmaster SM940BF. Iako ce kostati vise nego tvoje racunalo, to je super monitor koji ce te sluziti i kada kupis novo racunalo, a jako je glupo stediti na monitoru.
Ne bi htio puno pametovati ali gledam to ovako jer sam baš se i ja bavio tom dilemom prije neki dan!
Kupiš monitor koji je najjeftiniji od ponuđenih a i onako je u tome rangu!
Ja sam uzeo LG Flatron L1919S sa logikom da košta cc1500kuna a ako mi potraje dvije-tri godine ja sam prezadovoljan, iako vjerujem da za to vremensko razdoblje bude izašlo još stotine novih modela pa bude boljih i povoljnijih!
Jedino što je važno da ga pregledaš u trgovini kao radi da ne bi bilo iznenađenja kod kuče! Mislim na bad pixels.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Kad si vec spomenuo ovaj samsung, ja imam vec 1.5 godinu SyncMaster 793DF od 17 incha i fakat sam zadovoljan...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Posto se zbilja nisam mogao odlucit koji bi uzeo sam obadva,s tim da cu jedan definitivno vratit.
po svemu sudeci vratit cu Lg-ja ovaj tjedan.Iako se on za razliku od samsunga da podesavat po nagibu,jako me smeta sto je nestabilan,dovoljno je da malkica zadrmam stol vec se pocne opasno njihat.cudi me da jedan takav monitor ko sto je LG,koji je zbilja kvalitetno napravljen daju takvo jeftino postolje.Samsungovo je definitivno bolje,taj stoji ko zasarafljen za stol.
Jos jedan veliki minus kod Lg-ja su tipke koje su tako blesavo postavljene,odstraga.pa zbog nestabilnog postolja svaki put kad neke postavke promjenit hocu moram pridrzavat monitor.Inace slika i kod jednog i kod drugog je o.k.mrtvih pixela nema niti jedan(testiro sa neakim programom)
Bookmarks