nije mi nesto...
evo napokon nesto i za K800
MobyToday
Never miss an appointment. Your upcoming appointments and tasks at a glance.
The first Today-screen application for J2ME Java phones!
MobyToday is an organiser and today-screen which helps you keep track of your upcoming appointments and tasks. MobyToday works on most newer mobile phones, but it is specially designed to work as a stand-by application (aka wallpaper application) on the newer SonyEricsson phones. On these phones MobyToday will always be visible on your phone`s stand-by screen.
MobyToday is completely integrated with the phone`s built-in calendar and organiser. This means that any events or tasks added to the phone (manually or via syncronising to your computer) will show up automatically in MobyToday
Main features
Today-Screen showing your upcoming appointments and tasks. Specially designed to work as a stand-by application on Sony Ericsson phones (but also works on most newer phones of any brand)
Integrated with the phone`s calendar/organiser. Any event or task added to the phone`s calendar will automatically show up in MobyToday.
Customise the look and feel of MobyToday to make it look exactly how you want it. Make MobyToday seamlessly integrate with the theme/skin of your phone. Add your own background pictures to MobyToday.
View or Delete appointments or tasks from within MobyToday.
Mark tasks as completed when you have have completed them.
Quick glance of the week ahead through the Week Ahead function.
Extremely customisable and flexible. Almost every component of MobyToday can be customised according to your own personal preferences.
http://www.getjar.com/products/8688/MobyToday
(Trial 20 dana)
iPhone 5s 16 GB
nije mi nesto...
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Ja cu ga probat ubaciti sad pa javim...
EDIT: malo sam probao raditi s njim i cini mi se da je OK, cak mi je ubacio i one prijasnje appointmente koje sam napravio i one koje nisam...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Jako lijep program, bar za ljude koje vode appointmente.
Jedino mi je zao sto moj K750 ne podrzava stand by javu pa uvijek moram biti u programu.
Jel postoji neka fora da se java stavi kao wallpaper ili nesto sl. na k750.
E da kolko baterija guta ovakav program da kada bi bio upaljen??
Jel postoji jos neki ovakav program.
ja imam k750 i radi mi program bez problema
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
bas ne mislimo isto.
Jednostavnije bi bilo kada bi program bio wallpaper. Dakle cijelo vrijeme stoji na zaslonu ovako je uvijek upaljen kao java i kada bi isao pisati poruku ili nesto drugo prvo moram minimizirati program pa izaci iz izbornika pa na poruke, a da je wallpaper nebi se ni kuzilo da je na ekranu odmah u izbornik.
Pitanje jel vama evente stavlja sat vremena prije.
npr.
u kalendaru mi je event od 18-20, a u programu od 17-19
probaj promjeniti vremensku zonu u telefonu, pod postavke - sat
iPhone 5s 16 GB
Da, ili to ili daylight saving time (isto pod postavke - datum i vrijeme).
Ako stavim na GMT onda je dobro mislim, ali poslao sa mail autoru programa pa cekam odgovor.
Ovo sa daylight saving nepomaze.
Kako vama radi koja ste zona???
može pomoć. kad ga downlodam na komp zipan je file a kad ga hoću otvorit prikaže se neki prozor Add i traži password? šta da napravim da mi ga normalno otvori. hvala![]()
ima neko key za njega? please
gfi@mail.inet.hr
pridružujem se žicanjufukmondo@techie.com
Također žicam key! Može na PM:
Našao.Poslano na pm obojci, šalji dalje
moze i meni alen_barcic@hotmail.com
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
može meni na pp key??
Može i meni na PM....
Hvala unaprijed!
Bookmarks