Baš sam ga kupila prije tjedan dana i to od tipa koji ga je kupio u njemačkom T-mobile-u, pa sam mu mijenjala software...a još je i malo zgreban, maska bi me došla oko 250kn, baš sam pitala u servisu pa mi je tip rekao da bolje da pričekam da ga još malo zgrebem... al nema veze, guba je mob skroz, makar malo zastarjeli model kolko vidim. Zvala sam Europatrade neki dan i tamo ga nemaju već 6 mjeseci a moj dragi ga je kupio prije nekih mjesec dana u Vipu. Samo se nadam da mi zbog mijenjanja softwarea neće riknut, ipak 9 glavi nije tak mala lova.
Mateak
na žalost ne mogu...
Svi smo mi u krastavcu...
jel postoji neka šifra ili nešto za poboljšat bateriju?
vidio sam na nekom forumu neke šifre i pražnjenje do kraja pa opet punjenje do kraja i čini mi se da mi je to samo uništilo bateriju - sad mi traje još kraće nego prije tog "pokusa"
pomoć![]()
Ja sam isto nešto prpo po mobitelu s tim kodovima,sad mi ne radi slušalica
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
htio bi pitat jel mogu kad mi neko nesto salje sa bloototha da mi mobitel odmah spremi na memorisjku karticu
Bookmarks