da al ja mislim da xs ne podrzava brownove???a xs ++ podrzava ali nece
For the hoven lands...
kako se pretvara iz brown u red?
For the hoven lands...
pa bilo je samo su rekli da se moze pretvoriti ali kako???????????
For the hoven lands...
nemoreš,samo servisni kasbeli to rade i unlockeri,strpise malo!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
evo ja sam ga prodavao tu na forumu sa ostalim kablovima za otključavanje ostalih marki mobova za 500 kn!
moze li mi neko pomoci da mi objasni zasto moj k750i nece da salje mms? sastavim poruku on je kao posalje a u stvari je premesti u outbox i tamo stoji.kad primim mms on ulazi na internet da bi ga otvorio ali onda kaze conetcion failed.sta da radim?
Možda nemaš dobro podešen gprs i/ili mms postavke!
evo ovako da vam se pohvalim kako NISAM uspio NISTA na svom Hebenom t-mobile k750i napraviti jel je brown i ni jedan program ga nemoze srediti svi stanu na 1/291 ili ak ocu u far na 1/5 i kurzschlus...al skuzio sam kako cu ha srediti..mjenjat cu se za svoj da mi neko da od vodafona k750 ili cu uzet svoj dat jos milju kuna ili vise i uzet k800...![]()
motherfuc*** t-moibile natrpali ga svim i svacim nemos mu nista..
![]()
For the hoven lands...
Zadnji uredio blizzard : 18-02-2007 u 16:49
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
od jednog tipa,inače kablovi su samo oko 500 kn i više a onaj dongle da ne pričamo!
da t-mobajl je stavio novu "brown" zastitu
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
e a ako mislim stavljati samo main od w800 dali su šanse da flesh uspije nešto veče. imam ga iz t mobila i mislim da je brown![]()
ev ovak ak imas t-mobajl to je s***** iako konvertiras ti main u brown,stane na 1/291 i slikaj se ja sam probo na 3 kompa sa konvertranim mainom u brown i ni na jednom nije htjelo..ili mjenjaj za vipov ili ak ti je drag nosi kod unlockera sam neces nist napravit ak nije vip...
For the hoven lands...
moze se sa servisnim kabelom za par minuta,samo treba flashat erom sa red erom-om
pa ako poznas nekog ko ima servisni kabel...
EDIT:ako zajebes erom mozes ga skroz sjebat
bolje to sam nedirati...sigurno je sigurno...bzvz bacit mob ak nes nisi siguran ili neznas
For the hoven lands...
Zašto je taj T Mobile toliko s*****. od operatera. mora nam i ono malo nade pokvarit.
ali vidiš ja sam mob kupio u jednoj trgovini "hallo shop" (speedy možda zna gdje je to u garešnici) pa možda postoji mogučnost da im mob tam stoji duže vremena. Jel to nije neka velka trgovina. a unlockera u ovoj rupčagi gdje živim ne mogu nači.
neznam jel speedy zna možd kojeg iz daruvara-garešnice-kutine![]()
Zadnji uredio Most Wanted : 28-02-2007 u 23:31
e kad si u centru kod fontane sam se spustiš niz one stepenice tamo gdje ti je madona. i samo pičis ravno zadnja poslovnica ljevo
Bookmarks