ako ti nitko ne nade rijesenje, probaj nac ADOBE ACROBAT READER 7 PROFESSIONAL (ne mogu ti poslat - 200mb a nemam flat) pa spoji sve te .pdf fileove u jedan pdf i samo stisni search....![]()
Jel postoji neki program koji bi mogao pretraživati pdf fileove? nešto kao search desktop, ali da pretražuje svaku riječ u PDF-fileovima.
Znači kad imam 50 različitih pdf fajlova i upišem u taj program "mobil", on mi treba nać u kojem pdf-u se riječ mobil nalazi.
hvala
ako ti nitko ne nade rijesenje, probaj nac ADOBE ACROBAT READER 7 PROFESSIONAL (ne mogu ti poslat - 200mb a nemam flat) pa spoji sve te .pdf fileove u jedan pdf i samo stisni search....![]()
After all...
google desktop search? indexiranje fileova, ne samo pdf nego cijelog lokalnog diskovlja.... ja sam se navukao totalno, 360 GB diska, ipak ne znam di mi se što nalazi.....
mali ispravak, ne postoji readder pro. jedno je adobe acrobat reader, a drugo je adobe acrobat professional. kad instaliraš pro, spajaš tako da označiš sve pdf fileove koje želiš spojit, desni klik na bilo koji id njih i opcija combine with acrobat pro.
Bookmarks