koju karticu da si kupim za N73? SecureDigital 1 GB SANDISK EXTREME III , jel može ova?
napravio novi album dodo dvje slike i nece .
koju karticu da si kupim za N73? SecureDigital 1 GB SANDISK EXTREME III , jel može ova?
ta je najbolja ak se nevaram,tj najbrza ali i najskuplja.
znači ta može na N73 . to mi je bitno. hvala
Evo ovdje: http://www.nabava.net/katalog/trazil...ra%9Ei&od=&do=
Pozdrav
Ma daj nemoj davati tolike novce jer je razliku u brzini ne zamjetna.
Ja naručio iz Rijeke 168kuna, a drugi dan vidim kod nas u Konikomu 2GB miniSD za 150 kuna.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Imaš u optimumu...
Ja sam ovo kupio: http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902114
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Evo ja sam bio kupio u optimumu i kao što su ti rekli najbrža koja za sada ima na tržištu a da ide na tvoj mobitel je MiniSD Ultra II. Samo pazi kada kupuješ jer npr. meni mobitel nemože čitati niti jednu osim SanDisk(predpostavljam), jer ja sam prvo kupio Kingmax i on je registrirao da mobitel ima unutra memorijsku karticu od 1GB ali nije ništa prikazivao šta sam stavio gore, a kada sam kupio SanDisk sve sam rješio. SanDisk proizvodi i memorijske kartice za nokiu samo šta nokia gore odštampa svoj logo, tako da ti je najsigurnije i najpouzdanije SanDisk.
Pogledaj si ovdje:
http://www.optimum-online.hr
http://www.feniks-kompjutori.hr
hvala na pomoći![]()
ja uzeo u m-sanu transcend 2gb - 150kn
moze mi neko dat link gdje ima kupit crna maska za n73.
svi su mi kontakti na sim kartici, kako ih prebacit na mobitel?
Uđi u Imenik-Opcije-SIM kontakti-Opcije-Označi sve-Kopiraj u Imenik.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
i teme i aplikacije instaliraš na isti način.
Ako imaš USB kabel i tako povezuješ mob i komp, onda jednostavno na temu/apliakciju stisneš 2 puta (dok je mob povezan sa kompom) i pokrene se instalacija. i onda ju samo završiš na mobu.
Ako pošalješ aplikaciju/temu na mobitel pomoću BT_a, onda odeš u poruke, ovoriš poruku u kojoj je tema/aplikacija i instalacija počne sama.
ništa lakše...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
iden instalirat i kaze da blabla.sis nije podrzana.
Vidim da si novi u svjetu symbiana pa pogledaj ovu temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42419 gdje ce ti sve nejasnoce biti rjesene...sto se tice aplikacija nece zato sto nije vjerovatno ista verzija symbiana,tebi treba symbian 9.1 3 RD.....
jucer sve radilo danas nista, spojim kabel na komp pa na mob i kaze unknown device detected, usb cannot be recognized, mislija san da mi je prnija usb ali nije, iman ih 10 na svih 10 kaze isto. pokusa san reset mobitela nikakav efekt nisan dobija, kad ustekam kabel onda mi da izbor ono PC Suite itd. al se i dalje ne spaja.
EDIT: popravija san. goddam zasto bluetooth nije kod mene.
Prvo veliki pozdrav svima,ja sam novi na forumu nadam se da cemo se ljepo slagati
E sada da predjemo na stvar
Kupujem za par dana Nokiicu n73 me pa me zanima par stvari:
1)Jel tih 2 gb dolaze ugradjeni u nju ili kao dodatna kartica u paketu.
2)Koliku maximalnu karticu(micro sd) ona podrzava
3)Sta je to visual radio??Na mom e250 ima radio ali bez to visusal pa me zanima sta je to
4)Na koje sve nacine se spaja n73 na net?Jel moze kako preko compa?Mozda ono preko bt?
5)Mozetel mi dati link od nekog weba sa interesantnim programima i igrama za n73?
6)Gdje se nalaze zvucnici od n73 i koliko su dobri i glasni?
7)Jel dobra kamera na n73?Ja sam imao do sada fotic canon a400 od 3.2 mpx i imao je zadovoljavajuce slike,suxao je u mraku ali ok.Kakvo je stanje kod ovog mobA?Mislim jel se mogu izradjivati te slike?Vidio sam par slika na netu napravljene od nje ali su sve po jakom svjetlu i izgledaju very good ali kako to izgleda sa manje svjetla?
8)Kakve su sluske koje dolaze u n73 me i jel ima ovaj mob obicni 3.5 mm ulaz za sluske ili svoj posebni(preko utora za usb ili za punjenje...whatever)i jesu li glasne,ove na e250 pa eto jesu glasne al je glas uzasan.A kasnije sam kupio nove sluske koje su bile tise ali malo bolje zvuk ali svejedno sux.
9)Koje sve video fileove moze pustati ovaj mob?I kakve video fileove snima?Mislim koliko fps i to...
i evo jos jedno finalno pitanje
10)Jel bolja n73 od k850.Mislim do sada sam uvjek imao low end fonove,Nikada neki sa OS pa me opredjelila nokia jer je symbian,a sada k850 nema os ali ima 5 mpx kameru,jesam li napravio dobar odabir sa n73?Jer kazem opet zelim da "iskusim" te specialne mogucnosti "pametnih telefona"
Aj puno vam hvala unaprijed pa neka neko odgovori na neko pitanje.
![]()
Mogao si malo pročitati koji reeview mobitela prije no što postaviš toliko pitanja i malo potražiti po forumu jer ti sve već piše.
Evo ti jedan review N73:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/1084/Nokia/N73
(čak ga nemoraš ni prevoditi)
Al dobro, evo ti odgovora na tvoja pitana (pošto je tako teško malo potražiti prije postavljanja pitanja)
1) mobitel ima 40MB interne memorije, a tih 2 GB (koje dolaze obično sa Music Edition verzijom N73) su memo kartica
2) mobitel bez problema radi sa memo karticama do 2GB
3) N73 posjeduje obični radio i taj visual radio (koji služi za slušanje radio stanica preko interneta)
4) N73 podržava GPRS, 3G, EDGE. da spojiš komp i mob preko BT-a pa onda surfaš, nisam siguran. možeš isprobati pa vidjeti da li radi.
5) pogledaj sticky temu o najčešćim pitanjima ([OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori )
6) zvučnici se nalaze sa gornje i donje strane. jako su glasni i dobri
7) kamera je skroz OK. pogotovo ako slikaš po danu. po noći i nije baš nešto jer nema ksenon blic. nemožeš uspoređivati digitalac sa kamerom na jednom mobitelu. Možeš ih razviti, čak i ispadaju dobro (naravno, ako je slikano po danu).
8) slušalice nisu ništa posebno. spajaju se preko pop-porta (dole na dnu di se spaja i USB kabel). ali postoji adapter koji se ušteka u taj port pa onda u njega uštekaš 3,5 mm slušalice (i o tom adapteru se već pisalo)
9) možeš gledati 3gp, mp4 filmiće, a ako instaliraš progam, možeš vrtiti i avi (divx) filmiće. Mobitel snima filmove u rezoluciji 352x288 piksela, mp4 foramt, 15fps
10) po pitanju kamere i brzine softa, u prednosti je K850. N73 ima stereo zvučnike, veći displey i symbian.
N73 je dobar mobitel, ali je već malo "star". izašli su već njegovi nasljednici koji su brži i imaju istu ili bolju kameru (n78 i N82)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks