Meni je veci napredak naponok kod njih vidjeti 320x240 ekran nego 16 miliona boja, koje ionako ne mozes razlikovati od 256 tisuca istih.
Pa imaju i neki stariji 320×240, npr. e1000 ili v3x.
I da nadam se da se skužilo zašto sam ono reka za GoGs-a![]()
ima i u tome nešto, no ja vjerujem da neće imati problema jer do sada motorole nisu nikad imale problem sa slide modelima, pa da se sjetimo preklopnjaka i ostalog....
Ok, može im se desiti zbog nove vrste slide-a, ali čisto sumnjam. Nadam se da neće i da opet moto dobi dobre komentare i pohvale![]()
I to velike...
Ma jasno da se vidi.Najbolje je to provjerirti kada se na mobove stave iste slike.Jasna je razlika u boji i oštrini.
evo jedan video , može se viditi kako izgleda taj slide
LINK
meni izgleda lijepo , ali neznam koliko kvalitetno![]()
A znači savije se gornja polovica moba kada se otvori slide.Izgleda nice..ali kada se onak' gornja polovica savije..ne znam baš
Bas pogledao na prvom postu slike novih modela, i sad se pitam jel ima koji sličan V360, mislim na debljinu, širinu. Nije mi jasno zašto motorola radi samo tanke a duge i široke mobitele. Pa ne vole svi takve mobitele!
Ovaj L9 izgleda preyebeno. k3 mi je isto jako ljep, al z8 mi se ne sviđa previše
CARpeDiem*
Pa ako ga negdje uzme mora negdje dat(debljina/dužina)...
A da mi ga netko pokloni nebi se žalio.Pa da i ja nastavim s konjima..poklonjenom konju se ne gleda u zube.Mob definitivno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.Samo ako ste gledali video clip vidjeli bi kao i ja da se gornji dio savija(poput zgloba)..pa sam malo skeptičan što se toga tiče..ali;kažem,opet treba vidjet kako to izgleda in live.
Izdali su taj jedan model ''a long time ago'' i sad na osnovu tog modela izbrijavaju buduce...
Nikada mi se nije svidala motorola a po ovome sta sad izdaju, vjerovatno niti nece...
Ne kazem ja da su to losi mobovi, daleko od toga ali malo inovativnosti ipak ne bi skodilo...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
da svi su istina i bog jako slicni al mora se priznati da ne ostajes kod tog misljenja kad takva 2 aparata primis u ruku....meni se najvise svida ova k3
k3 je meni naj
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks