a kaj s BT, IR... to nema opet... kineski standard![]()
Kineska tvrtka Doubao pustila je u prodaju dual-band mobitel koji može istovremeno raditi s dvije SIM kartice. Dakle, možete primiti poziv na bilo koji od dva broja koje imate, s tim da SIM kartice ne moraju biti na istoj mreži. Mobitel ima jednostavnu brojčanu oznaku 728, ima QVGA touchscreen dijagonale 2,2 inča, VGA kameru, microSD utor, prepoznaje rukopis (ako pišete kineskim pismom), a trenutno ga se može kupiti u Kini, Hong Kongu i Tajvanu za 170 američkih dolara.
izvor www.bug.hr
Tko rano rani, zajebo je pjetla
a kaj s BT, IR... to nema opet... kineski standard![]()
Traži cijela europa opis uređaja ali nitko ne nađe točne specifikacije!
Mamac iz Kine![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja ne kužim te kineze![]()
naprave mobove sa dobrim dizajnom, velikim touch srceen ekranom, 4 zvučnika, slot za karticu, kamera , bla bla bla itd.... ali nema BT niti IR![]()
![]()
![]()
fakat ih ne kužin![]()
Nadam se da ce neka ozbiljnija firma slijediti ovaj primjer, pa da se vise nemora nositi 2 moba u dzepu.
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
njima je 4g. mreza haha
mora da je bespla slanje
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Meni IR i BT uopce nisu tak bitni, puno mi je draze dobit kabel s mobom... Da bar nasi uvezu te mobitele, ovo s 2 aktivna sim-a je odlicno!
Mislim da ih nitko neće uvoziti osim ekipe s Kajzerice... Koliko sam primijetio,Hrvati baš i ne vole no-name stvari![]()
do nas bi mogao doći njegov nasljednik, jer ovaj je ionako za istočno tržište, ako se pokaže veliko zanimanje za njega ovdje, napravit će oni seriju za nas, ne brinite
joj ima svakakvih ljudi, imam ja jednog frenda koji mora imat sve poznate marke, a doma jedu svaki dan rižu![]()
![]()
Ja bi odma kupio kineski mob, ionak nikad ne vadim mob na stol u birtiji. Kod nas je vecina sminkera bez pokrica! Meni je jednostavno smjesno vidjet klinca u trenirci kak ponosno drzi N80 i ceka tramvaj...
pa uzmi mu ga onda![]()
imao sam ja frenda kupio novi auto u srednjoj, cijelo vrijeme pricao o njemu ja se isto divio, kad sam dosao kod njega u dnevnoj sobi je imo mali televizor i kauc, nikad nisam vidio prazniji stan, njegova soba nista, samo krevet, ni komp ni nis, cudno je to
![]()
sve u svemu nije bitna marka nego kvaliteta![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Vecina ljudi koji ga nebi kupili nebi bas zato jer se nemres pravit vazan s kineskim mobom, to je tak kod nas glavno da se ima mobitel, auto i roba s potpisom (najcesce laznim) a zapravo sve na kredit i kvaliteta zivota na nuli. A to s kvalitetom isto ne drzi vodu jer se ionako sve tamo proizvodi, teskom mukom sam preko bare dosao do nike majice na kojoj pise made in USA... Ista stvar s mobitelima, motorola iz tajvana s baterijom iz singaporea npr.
ne vjerujem bas previse tim mobitelima iz Kine.![]()
jest da ta roba nije provjerena,ali 80% stvari koje kod kuce imam pise made in china,tajvan,vijetnam.........ko zna gdje su moju njoku radili
e tak sad vidim ovu temu, odlican je mob, steta sto se ovdije ne moze koristit, ne vjerujem da je skup
After all...
a zasto si tako siguran da se ovdije ne moze koristiti ?
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks