Ova k3 je foru k1.To mi je very nice phone.Ovaj z8 izgleda spaljeno sa ovim kosim slideom.Još da mu je kamerica koji mpx jača...
Ova k3 je foru k1.To mi je very nice phone.Ovaj z8 izgleda spaljeno sa ovim kosim slideom.Još da mu je kamerica koji mpx jača...
Također mi se jako sviđa L9, samo da su povečali još ekran..ne rezoluciju, i ono je dovoljno..
A i z8 mi nije loš, samo da je umisto onog žutog plava bilo bi bolje..
Ova motorola izdaje dosta slicne modele ako ne i iste, tako da su mi ovi modeli ''vec videno'' sto se tice dizajna...
Spec su poboljsane i to je to, sve u svemu, nis posebno... :bunny:
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Z8 je kao na foru kao što je bila ona nokia banana(pojavljuje se u matrixu).Treba još vidjet kako je taj slide izveden.Da se ne rasklima za mj.dana
istinaa je da ovaj l7 ima premal ekran , to je veliki nedostatak nažalost, a i mogli su stavit 240 * 320 pixela
Da z8 će imat ekran za rezat špek na njemu.
E,a kako pisat poruke na njemu.Ja imam malo veći palac pa da ne bi istovremeno gazio po tici 5 i 2 iznad nje. he he čevap lol
Na kojem misliš?
Ja bi vjerojatno moga, nemam čevapinepogotovo kad imam L6, sve normalno tipkam..
Ja baš mislim da bi mogao taj slide biti bolji,jer bi zbog tog "preklapanja" dijela kod tipkovnice,slide mogao imat funkciju kao nekakve opruge koja bi stalno pritiskala oba dijela moba,naravno to je samo moje mišljenje.Također mislim da če ta Z8 bit pila od moba pošto ima Symbian 9.2, UIQ 3.1, Motorola softkey UI..Ova L9 se izgledom razlikuje od L7 samo po tipkama koje mi izgledaju bolje nego na L7.
da ovaj symbian zvuči interesantno.Sad će ga lansirat lg pa eto i motorole.
L9 mi je odlican, iako mi se cini po slikama da je malo deblji od L7. Razlika je u tipkovnici i prednji kraj je ispoliran i od stakla je kao i K1. K3 mi je puno ruzniji od K1, iako se radi o istom modelu samo sa 3g podrskom.
A ovaj slide na Z8 mi se cini jako praktican, pogotovo mi se cini da je dobar za poruke, jer sve tipke su blizu palca i ne moras raditi velike pomake, i vjerovatno ce dobro lezati u ruci.
de šta pričate! pa ovo je zadnji krik tehnologije i mislim da se grdno varate ako mislite da ovaj slide ne bude dobar. pa to su modeli naviše klase i takvo što si ne smiju dozvolit!
Z8 je fenomen, a i krzr je meni lud zbog dizajna, većeg ekrana od krzr K1 i tu je još podrška za 3G....
Živi bili pa vidili'
Bookmarks