Kaj nije jednostavnije napisat si šalić, il na testu zamijenit testove sa nekim kome neki predmet bolje ide i tako to.... uvjek se da snać...a ponekad i naučit![]()
Pa ako nema baš nitko pouzdaniji...
Kaj nije jednostavnije napisat si šalić, il na testu zamijenit testove sa nekim kome neki predmet bolje ide i tako to.... uvjek se da snać...a ponekad i naučit![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
To sa šalićima baš i ne ide.Moraš kad tad napravit neki pokret rukom ili nećime drugim da pogledaš na njega.Zamjena testova..lol..teško.A ovo sa učenjem je najbolja ideja.
Ljudi, primite se knjigice i polozite ispite jer niste upisali fakseve da se koristite bubama ili sl...![]()
Danas-sutra bi trebali biti nekakvi strucnjaci a ne nekakvi zgubidani, he,he!![]()
![]()
Cijene ovakvih bubica su otprilike od 400-500 oera..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Malo si cijenu reko.Točna cijena je 4100 kn.Provjereno.Kolega ubuduće čitajte i postove iznad he he
na to sam ja naletila jedan dan u oglasniku...i bas sam si razmisljala uzetidecka imam na 0kn preko vipa...fino ga nazovem i on mi govori odgovore...a na mom faksu su ionak svi mutavi pa ono
vjerovatno ne bi ni skuzili
hehe
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ajmo FER-ovci, priznajte kak ste MUE polagali![]()
Pa čak niti ne mora mob biti s vama. Povežete ga BT, ostavite u garderobi u jakni, sa sobom ponesete naočale koje u lijevom kutu imaju malenu kamericu jer zašto biste uopće "pričali sami sa sobom", kad vas osoba koja vas navodi može i vidjeti...
Teoretski jako dobro zvuči, ali u praksi... Faks je davno iza mene, ali moram priznati da bih 10 puta razmislio o ovakvome načinu varanja na ispitima.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Zato se pribjegne starome "receptu"-ostavite te gluposti i knjigu u ruke.
Ako niš drugo, bar ste čistoga obraza!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Moga bi ja ili netko otvorit biznis, pravljenje buba... za 100 kuna... LOL
Ovaj wildbabe brije na poštenjačinu i na znanje.Znanje je uvijek in..al' svi će linijom manjeg otopra ako mogu.Neću tu sad glumit ko neki da nisam nikada varao na ispitu kad jesam.I ako mi se ponudi opet zašto učit 2 mj.ako ide ovako.
I nemojte me sada napadati da vi to nikada nebi jer ispast ćete licemjeri.
''Ko je bez grijeha neka prvi baci kamen''??
Možda ti wildbabe?
ili najjednostavnije...po dobrom starom obicaju, napraviti podsjetnik i staviti u dep...![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
A sad je on mene prozvao kao da sam ja tu neki poštenjak do bola, il ne znam kaj...
Meni je opcenito glupo koristiti ovakve stvari kao sto su nabrojane, ove bube, bluetooth slusalice, tralala jer je previse zajebancije oko toga...
Sta nije jednostavnije napraviti neki podsjetnik(šalić) i bok-bok, kad ti zatreba izvadis ga i prepises, a ne ove stvari koje te izadu kao suho zlato...![]()
E nije da serem sad ali takoder negdje oko 90 i kusur % ispita sam polozio da sam bas naucio, a ovo ostalo po potrebi jbg...
Na niti jedan ispit nisam dosao a da nisam ni pogledao u knjigu jer nikad nisam imao tu sreću da mi se bas potrefi da prepisem i prodem, tako da me nemoj nis prozivati ti...ti...ti zgubidane jedan, he,he! (šala)![]()
![]()
![]()
Ma o čemu vi pričate! Na mom faksu oni koji najviše štrebaju i imaju najbolje ocjene, zapravo nemaju blage što zapravo u praksi to znači. Nisam za prepisivanje, ali onaj komu je to 8. izlazak nema šta izgubiti - ako ne položi opet leti.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks