Osim toga, kaj se tiče Nokie 7380, nisam jedini dečko kojemu se tak mob ovdje na forumu sviđa...pogledajte malo postove BlueDevila ili ziginja o tom mobitelu...ljudi ga vole baš zato kaj je specifičan...kak vi ne bi imali 7380, tak ja nikad nebi imao, ne znam, Nokiu E61, jer je mob odvaratan, cigla i nema kameru, a nekome je možda mrak...
@marko6630 > ak ti veliš da je L'Amour serija namjenjena ženama, onda po tebi niti jedan mob iz te serije nije za muškog...a po meni su sigurno za muške smeđa 7360, smeđa 7370, crna i brončana 7373, brončana 7390, pa i 7380 jer je mob zbilja specifičan...
Ima ljudi koje boli ona stvar kaj budu si obukli, kaj budu radili, koji budu imali mobitel i slično...ja priznajem da se volim dobro obuči, ličiti na nešto (odnosno ne izgledati zapušteno i sl.), pa mi je tako bitno da mi i mobitel na nekaj liči...

nema funkcije po kojima bi bio samo muski ili samo zenski mob..to kaj pise hedonistica..umjetnica itd nema veze. ak je nekome lijep mobitel nek ga ima sve dok nema funkciju za plodne i neplodne dane..ee onda se treba zabrinut...

Bookmarks