Imam jednu VIPme SIM karticu koju sam koristio kao drugu karticu već 5 godina. Odlučio sam je likvidirati. Račun je istekao 9. svibnja 2006. god.
Prije 3 dana (10.2.) sam stavio karticu, čisto da provjerim stanje jesu li ukinuli broj, kad ono kartica hvata signal, na netu još imam pristup mejlu (inboxu), dobivam SMS kad mi se isporuči E-mail...
Zar ne bi trebalo nakon 9 mjeseci od isteka računa da mi isključe broj? Ili nešto ne znam?![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Znači, to je ona "igra"-Imamo više od milijun korisnika???
U Mobisu!
E točno to.Imam i ja staru dvije godine(bez paljenja) i potaknut ovom temom reko idem vidjet..i gle čuda..samo je žedna bona od 100 kn za ponovnu aktivaciju.
Eto nisam ni ja vjerovao.Ta kartica stoji sa još jednom 98 u ladici koju nikada niti ne otvaram(do sada)..sve što mi jave je da je kartica istekla ali da se ponovno aktivira bonom od 100 kn.
Da se nadovežem, ja sam dobio novi Tele2 broj ne korišten ne napunjen i kada sam provjerio stanje na računu (nisam ga nadoplatio) jedino što je pisalo kartica vrijedi do 2016 god. Što može biti i s vašom karticom, ona je i dalje aktivna samo se nemogu uspostavljat pozivi. Operater sam stavi valjanost kartice ako se ne nadoplačuje. Barem tako mislim.
Gle,njima se neisplati tebi ukuinuti karticu kada znaju da buš kad tad jednog dana kupio bon, i potrošio te pare tako da je samo pitanje vremena...
Ja sam isto tako kada nisam imo para a bon je vrjedio 3mj par puta nakon 4 mj obnovio bon i dalje iamam tu karticu i sve radi...jednostavno im se neisplati ukinuti taj račun,a i nama to nepaše tak da je sve super i sve 5 jer svima paše takav način!
sjever pjeva gradu najljepšu baladu...
Evo ja sam izvukao tele2 karticu staru nekih godinu i 3 mjeseca i uredno kaze "Neaktivni sim"![]()
Ja sam u ljeto 2005. kupio VIPme komplet u promotivnoj akciji s 490 kuna na računu. Taj broj nisam nikad nadoplaćivao s bonovima. Koristio sam ga dok je vrijedio i nakon toga sam ga spremio u ladicu. Kako je svaki mjesec na račun sjedalo 15 kuna nakupilo se oko 200 kuna, to sam uočio prije mjesec dana. Naravno, te novce nisam mogao iskoristiti, čak ni nadoplatiti novim bonom. Kako mi je bilo žao da tih 200 kuna propadne, nazvao sam službu za korisnike, da ih zamolim da mi produže rok za obnovu računa bonom, kako ne bih izgubio broj i novce. Javila se neka mlada žena i rekla da to nije moguće (osjetio sam da je jako neiskusna). Ja sam se pomirio s činjenicom da ne mogu više ništa napraviti... Prije tjedan dana, stavljam tu karticu u jedan mobitel da nešto provjerim, kad ono, mogu se slat poruke i uspostavljati pozivi! Tko zna što je ta žena napravila, ali račun mi je bio produžen za tri mjeseca kao da sam kupio bon od 100 kuna...![]()
vrijede sve kartice samo se trebaju obnovit novim bonom
mislim da oni ukidaju brojeve, i onda ih ponovo sampaju i prodaju...
tako su se i pojjavili ponovo oni 6 znamjenkasi brojevi na neko vrijeme kao novu u kronetu, to su bili stari brojevi kojima je istaekao broj totalno pa su oni obrnili samo kartice i pustili u prodaju...
Ipak se, izgleda isplatio ovaj thread kojeg otvorih.
Kartica mi je postala nevažeća. Nema ni signala ni natpisa mreže, napokon!
E, i to u razdoblju otkad sam otvorio ovu temu do jučer, sad ne znam točno kad su ukinuli broj.
U Mobisu!
Bookmarks