Čuo sam da je jako dobar monsterpack/flash The hot mix, valjda ga ima negdi u linkovima..
I ako znaš dobro engleski, modmymoto.com je jako dobar forum za motorole..
Postao sam prije par dana ponosan vlasnik motorole l7
probat cu danas instalirat drajvere i spojit je .
moje pitanje glasi : koji je najbolji softwer il kako se vec zove to (flash ,flex? ) da ubacim i nju i kako .
btw. cinimise malo slusalica tiha iako je na 7 a onu mogucnost battery safe nemam (hocu da mi proradi senzor za osvjetljenje tastature)
*napomena. totalni sam noob u moto svijetu
Čuo sam da je jako dobar monsterpack/flash The hot mix, valjda ga ima negdi u linkovima..
I ako znaš dobro engleski, modmymoto.com je jako dobar forum za motorole..
koliki si noob, toliko si i pametan. Ti si jedan od rijetkih koji dođe kao onaj što ništa nezna, ali je ipak pročitao nešto i instalirao mob na komp, pa sad ima dilemu šta treba staviti u mob i još neke sitnice. tj, došao si sa konkretnim pitanjem i to se na ovom forumu cijeni!
Kao prvo, svaka ti čast i dobrodošao u moto svijet
A sad posao
Kao što kaže a.k., najbolji ti je hot mixx, ali ako hoćeš sam nabaciti malo modding, skini sa www.motox.info neko stock moto monster i igraj se po njemu.
Za slušalicu moraš pojačati gain_table.bin file, ali to možeš preko MotoKit programa ili nekog drugog... recimo, motorola tool.
Za štednju baterije, ako promjeniš firmware, dobit ćeš tu opciju![]()
čovjek nije novi na forumu, pa zna neke stvari
svakako si pregledaj ovu temu,
napominjem da je 99% stvari u svim temama univerzalno, odnosno vrijedi za sve Moto modele
vec problem..kod instaliravanja drajvera stao sam na step 4 : http://www.modmymoto.com/guides/slvr/getconnected.php
ne pojavljuje mi se found new hardwer prozor . za to su napisali : In the rare event the new hardware wizard does not start, install and run RSD Lite.
RSD nemogu instalirat jel uvjek se smrzne ili ne postoji next opcija (siva je )
Probaj skinuti neku drugu verziju RSD-a..
nekako sam uspio rijesit problem
jel mi moze netko sad napisat tocno step by step (ili nabacit link) kako i koji softwer (ili kako se kaze ) ubacim u nju![]()
Pogledaj tu što ti se sviđa, sada nemogu naći hot mixx..
traži pod monster pack.
A postupak je skroz jednostavan. Najbolje je prvo napraviti backup, sa programom flash & backup, pa ti vridi garancija ako ga flashas, ako ima garanciju..
Onda jedino što trebaš napraviti je skinuti MP, otvoriti RSD pričekati da ti učita mobitel, učitaš taj MP koji želiš i stisneš start..
Nije veliki problem, i obavezno pazi da ti je baterija puna, ne treba biti do kraja ali što više to bolje.
Ne odgovaram za posljedice![]()
nije pod garancijom.
znaci samo treba skinut taj monster i loadat ga u RSD ?
koji odovud ? http://www.modmymoto.com/forums/down...hp?do=cat&id=3
Prvo provjeri koji bootloader imaš, to provjeravaš tako da isključiš mobitel i upališ ga držeći *+# pa tipka za paljenje.
Može se i tako, samo mislim da sam čuo da je bolje sa motokitom.
Onda gledaš tu:
http://www.modmymoto.com/forums/down...hp?do=cat&id=4
A sviđa mi se ovaj:
http://www.modmymoto.com/forums/down...o=file&id=2734
Ima i iTunes i media viewer corelet![]()
Pogledaj koliko SKINOVA ima, a teme ti ne trebaju. Kako misliš light senzor, misliš samo ono kad je dan da se ne pali svjetlo? Vjerojatno je uključeno..
Pogledaj doli screenshotove na mobitelu, meni izgleda dobro..
Stvar je u tome što ja neznam jeli to uopće postoji na tom mobitelu..
To bi ti treba netko drugi reći.. samo znam da moj to ima![]()
mora bit ,citah na nekom forumu . a i senzor je vidljiv na vrhu moba (prozirna mala kockica)
Dobro, onda valjda ima. Nevidim razlog da taj MP nema to uključeno, a i ako nema, lako se to ukljući preko seem edita![]()
probao sam ukljucit preko p2k ali nejde . nemogu pronac nigdje u mobu tu opciju
Sta mislis pod " sam uređuj " . ima sve i onda se enable-a preko p2k ono sta hocu or what ?
edit : koji da skinem odavdje ?
Zadnji uredio Jaymz : 14-02-2007 u 00:38
ja bih ti preporučio da odeš na modmymoto.com i tamo skineš monsterpack koji sadrži u sebi .ACR flash. A najbolje ti je onda poslje počet uređivat seemove dakle uključivat i isključivat opcije po mobu koje ti se (ne)sviđaju. imaš tu sve na forumu objašnjeno samo koristi search i želim ti uspjeh
CARpeDiem*
Riješili smo sve sa flashanjem, uspio je![]()
Bookmarks