jos nesto zasto kad napravim ono main pa fs pa custom zasto onda opet mora main?
aj nek mi neko kaze di se u xs++ v1.2 stavljaju driveri 8.45 od camere i jel neko moze uploadat one zuza 2007.dali se menu ikone mogu s njim ubacivat s xs++?ili nek napise kak se sve to radi u faru?trebaju mi cam driveri ,display driveri video driveri i kak se stavljalju u xs++ ili faru frend zna far radit!thanks unaprijed.sry sto sam dosadan
Zadnji uredio Xulos : 13-02-2007 u 23:30
jos nesto zasto kad napravim ono main pa fs pa custom zasto onda opet mora main?
eeeeeee da da se pohvalim stavio sam w800i u k750 i je... je fora
i ubacio sam camera drivere ali nis se promjenilo nije bar mislim
aj nek mi neko kaze di se u xs++ v1.2 stavljaju driveri 8.45 od camere i jel neko moze uploadat one zuza 2007.dali se menu ikone mogu s njim ubacivat s xs++?ili nek napise kak se sve to radi u faru?trebaju mi cam driveri ,display driveri video driveri i kak se stavljalju u xs++ ili faru frend zna far radit!thanks unaprijed.sry sto sam dosadan!I molim odgovor nemojte se svadjati zbog mene kome smeta sto sam pitao nek ode s foruma.
evo ovako da skratimo svu pricu ovak sam ja cuo: ak hocete da vam mobi ima one vodafone ili t mobile ikone flashajte samo main bit ce sve od w800 al ak ga nes sje... vratite stari soft i oni u t mobu ili vipu nece skuzit al ak ocete debrand i sve novo onda opalite main fs pa cust i opet main i voila..gotova stvar!!ja cu samo main za pocetak da vidim kak ide
a kasnije peglam i ostatak
For the hoven lands...
al samo jedno pitanje ?ak je main od w800 koji cu stavit npr r1bc002 emea_1 a na mom k750 fs neki drugi ?jel se mob nece malo zje*** mislim ocu mu smetat ak main i fs nisu isti?e da ak flasham samo main oce mi se sta obrisat na mobu?
For the hoven lands...
Zadnji uredio imaticx : 17-02-2007 u 10:49
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
trebalo bi ti sve raditi !mene samo zanima ovo ako je main koji ja hocu stavi R1BC002 u mobu mi je fs i main NAPRIMJER R1DB001 hoce smetat sto je main onaj a fs ovaj??to me zanima ??hoce li jedan drugog zaj**** ili moram na mob stavit isti od w800 koa sto mi je na k750??ili to nema veze koji je fs a koji main?
For the hoven lands...
znaci ja mogu stavit r1bc002 od w800 main iako mi je fs od k750 r1db002?
For the hoven lands...
pa moj je frend prebacio (vorker) i njemu sve radi zato ti kazem...
For the hoven lands...
al ja cu samo main stavit od w800 fs ce mi ostat stari od k750 jel njega necu flashat...znaci samo ak hocu stavljat ono full main pa fs pa cust pa main onda moraju main i fs biti isti?ovak ovaj od w800 moze biti jedan od k750 drugi?![]()
For the hoven lands...
kuzis sta ocu reci ???
For the hoven lands...
fw se sastoji od maina i fs jel tako?ak ja stavim npr main od w800 koji je npr (lupam) r1bc002 a moj main i fs su npr r1db002 jel mu nece smetat main koji je r1bcoo2 i fs koji je r1dboo2?kuzis nisu isti posto se fs ne flasha on ostaje stari?ja sam mislio da treba ak ti je k750 r1db002 da i main od w800 koji oces staviti mora bit taj ili nema veze sto main od w800 i stari fs koji ostaje jer se ne flasha,od mog k750 nisu isti?
For the hoven lands...
e moj mob je brown i pise da je u njemu R1DA003!!jel ima neko taj da mi uploada tak da ak ga flasham i sj**** da mogu taj vratit nazad ili moze i R1BC002 ak nes use***?
For the hoven lands...
evo ovak skinio sam main R1BC002 provuko ga korz gslide opalim flash u xs++ maina i stane jednostavno i stoji na 1/291 flasfblock i dop***** mi cekat ja ga prekinem taj flash i upalim mob radi normalno!probo sam 100 puta i nece stane na 1/291 i ni makac??sta da radim?
For the hoven lands...
pa s kojim si ti flashao xs-om??covjece poludio sam !!
For the hoven lands...
Bookmarks