control panel - taskbar and start menu-tab taskbar-pa tamo namjesti auto hide, tj. isključi ako je uključen, i stavi kvačicu na lock taskbar.
Potpuno mi je nestala traka sa zadacama, vjerojatno je buraz prckao po auto-hide opciji u kombinaciji sa lock-om. Kako da ponovno ugledam traku?
Naravno, mišem je ne usjevam odnikud izvuci na desktop!
Zadnji uredio Ichabod : 11-02-2007 u 14:56
control panel - taskbar and start menu-tab taskbar-pa tamo namjesti auto hide, tj. isključi ako je uključen, i stavi kvačicu na lock taskbar.
prokleti taskbar se ne otvara!
a da probaš sa TuneUP-om? očito je se nekako isključilo, i sad te skrivene opciej windowsa najlakše je pogledat sa TuneUP-om.
skinuh ga. Pokrenuh sve i svasta i ne uspjevam pronaci vrazju traku. Any suggestions?
Primjerice, surfajuci trenutno, bacim li ovaj prozor(Firefoxica) na traku(minimizacija prozora) on nestane u donjem desnom kutu. Pokusam misem pronaci traku tamo gdje je prozor završio(ono klasično preletavanje prozora nakon sto se stisne minimizirajuci minus u browseru) i nema je pa nema! Damn!
Trazim je po cijelom desktopu i jednostavno je nigdje nema.
Zadnji uredio Ichabod : 12-02-2007 u 02:39
Izgleda da su ti windowsi popizd... Instaliraj windowse ponovno ako ti netko ne da rjesenje... Nisam nikad imao takvih problema... Sretno...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
probaj minimizirat bilo koji prozor, firefox recimo, što si već naveo i pošto ga nemaš kako maximirat, stisni ALT+TAB pa vidi odakle iskače pop-up.
e jeb ga sad, nisam ja prorok Andrija, ja samo dajem ideje, al ne izmišljam toplu voduak upali dobro, ak ne opet dobro, idemo dalje, smislit ćemo nešto, ništa nije nemoguće.
A Win tipka? Jesi nju probao stisnut? To bi ti trebalo dić tray.
Kao što već napisah, prozori lete i izviru iz donjeg desnog kuta, pokusavajuci tamo natipkavati mišem ne uspjevam naći tray. Naravno, kombinacija ALT+TAB izbacuje prozore iz spomenutog kuta.
Win tipka ne podiže taskbar i to me najviše iznenađuje.
Doista razmišljam o deinstalaciji sustava, kojeg sam donedavno već reinstalirao, jedino me ljuti da ću to sada morati učiniti zbog ove naočigled bezazlenosti.
A pogledaj dali je taskbar zavucen skroz do dna...to se meni znalo na 98ci dogoditi....
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Bookmarks