A što ako ti zazvone oba istovremeno? Mislim da je tako nešto nemoguće,jer je BT point-to-point način umrežavanja,pa mislim da bi sluška onda trebala imati više BT receivera unutra. Ispravite me ako griješim
Pozdrav,
Zanima me sljedece, znam da je moguce imati jednu slusalicu, i odgovarati na pozive sa dva telefona, a zvati odnosno koristiti glasovno biranje samo sa jednoga.
Ali isto tako Nokie navodno rade probleme u ovakvim situacijama.
E sad ja imam Nokiu 6280 i SE t630, a zapela mi je ta oko Bt slusalica Nokia hs-56w, koja ima mogucnos uparivanja sa vise mobitela
A pitanje je hoce li to raditi?
A što ako ti zazvone oba istovremeno? Mislim da je tako nešto nemoguće,jer je BT point-to-point način umrežavanja,pa mislim da bi sluška onda trebala imati više BT receivera unutra. Ispravite me ako griješim
Koliko sam ja skuzio, u pravu si, ali ne u potpunosti.
Navodno postoje dva nacina rada bt slusalica, handsfree i handset...
U jednom, neznam tocno kojemu, bt slusalica i telefon su u konstantnoj vezi, u tom nacinu rada, moguce je koristiti samo jednan telefon.
U drugome slucaju slusalica je uparena sa oba telefona, ali nije povezana sa njima. U trenutku kad jedan telefon zvoni, on automatski trazi bt slusalicu (ako je ona u blizini), i ako je nadje povezuje se s njom. Ako ti istovremeno zazvoni drugi telefon, i on trazi slusalicu, ali kako ti vec pricas na prvom telefonu, ne nadje je i ponasa se kao da je ni nema. Dok voice dialing funkcionira samo na jednom telefonu, onom koji je uparen zadnji....
Ovaj slucaj sa dva telefona je prije godinu dana funkcionirao samo sa sony telefonima, a ne i sa Nokiom, mene zanima dal se sta promijenilo u zadnje vrijeme, a malo mi je puno dat 500Kn za eksperimentiranje...
Sad si me zainteresirao,baš ću pogledati na netu jel to radi. Makar takvo nešto još nisam vidio,a igrao sam se sa dosta BT slušalica
..što ak sada imam mobitel A i blutooth slušalicu i nakon nekog vremena promjenim mob kaj moram onda i slušalicu mjenjat, to je malo glupo![]()
...manje je više...
http://groups.google.hr/group/alt.ce...c8fdea3f101372
Evo ti link na raspravu koja je mene zaintrigirala, jest da je iz 2004, ali nije se puno toga promijenilo
Ajd javi ako uspijes
Ne znam za slušalicu ali SE ima HCB120 prijenosni BT koji moze biti istovremeno uparen sa 6 mobitela.
PREDATOR
Bookmarks