Ma netriba nešto prejako, jedino ako oćeš koristiti aero i neke druge stvari, koje nekima nisu potrebne. A i 512 mb rama uopće nije puno.
Ne isplati se to stavljat,bolje sačekaj godinu-dvi,pa instaliraj Vistu,ja je imam na cd-u,al nemam dovolno jak pc,Vista zahtjeva puno jača računala,ne znam sigurno ali mislim 512mg ram,nešto malo gb na hard disku i dosta jaku grafičku
i procesor
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ma netriba nešto prejako, jedino ako oćeš koristiti aero i neke druge stvari, koje nekima nisu potrebne. A i 512 mb rama uopće nije puno.
Da, i na računalu i na laptopu...
Nije...
Vjerojatno puno ljudi zna bolje od mene, ali ja znam napraviti sve što meni treba, isto tako znam da tzv. strip-to-the bone edicija windowse imaju i masu onoga što mi ne treba, a poneke i nemaju ono što mi treba. A ono u što sam siguran je da nitko ne može bolje odabrati programe koji meni trebaju od mene samog
Ne bi razumio ni da ti nacrtam...
Tvoju nećemu nikada shvatiti...
p.s. Ovaj čitav tvoj post je offtopic, trollati možeš na nekom drugom forumu, ovdje ti to ne bih preporučio...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja imam RETESTRAK XP slican kao XP Crystal Edition.
Do sada nisam imao nikakvih problema da je OS zastekao ili sta god zna ucinit. Sve radi po spagi.
@Vuki
Daj link za Torrent da ga testiram..!!
E da se i ja ubacim...
za početak... Veza, možeš jako lagano popiti ban jer se ne pridržavaš pravila...
imaš više uzastopnih postova i
u njima je većina offtopic i prepucavanje...
A sad što se tiće Windowsa... ja ću jednostavno reći... Windows sam po sebi je smeće operativni sustav ali nam je nametnut... Ovak i onak on je bugovit... e sad...
Kad neki čovjek uzme pravit te edicije, onda on prvenstveno to pravi za sebe... onako kako njemu odgovara, a ne kako drugim ljudima odgovara...
Optimizaciju operativnog sistema on pronalazi u gašenju servisa...
puuuno servisa je pogašeno u CXPu koje su meni nužne za stabilan rad ne samo mog računala nego i cijele mreže.
Stoga ako već koristiš nelegalno OS, onda si ga sam možeš prilagodit pa će ti biti još bolji... jer taj čovjek koji je pravio CXP i oni koji su pravili BOrg XP su napravili mnooogo smeća... čak više od Microsoftovog tima...
i oni sigurno nemaju apsolutno nikakvog pojma što ja želim na računalu...
Negdje spominješ da svi koristimo nelegalne windowse... e recimo i kod mnee je drugačije... nisam ja morao pljunuti soma kuna bill gatesu...
Win MCE sam dobio uz laptop... preko firme sam pokupio neke originalne windowse za desktop računala doma... 4 free..
paz sad ono najbolje... VISTU sam dobio đaba... sam zato što je laptop vista capable, microsoft svima dijeli free final viste ...
tak da ono...
a ima još jedna 10 puta bolja stvar...
središ si komp instaliraš drivere, programe , sve registriraš... i onda uzmeš norton ghost i napraviš image... kad formatiraš HDD, za 4 minute ti je cijeli win gore
Zadnji uredio Krompirko : 13-02-2007 u 01:25
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
decki dali netko zna nekakav program, da si sam slozis nesto kao windows xp srystal edition, posto sam bio dolje, al vidim da se neka tema raspravila i to poprav, pa nisam dobio odgovor, bio bi jako zahavalan ako bi mi ko mogo pomoc i ponudit neki kvaliteta odgovor
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ja nikad nebi instalirao takve windowse to je nesigurno i glupo lijepo si instaliram čiste windowse antivirus i drajvere napravim image i onda tek radim sranja
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
@Krompirko: Te kemije s imageom, po mom iskustvu nisu baš neko riješenje. Iako ne javi nikakvu grešku da je image oštečen, ti Windowsi nikad ne rade nakon 3-4 vračanja. Ista tako sam pokušao i ASR, ista stvar.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Zna se desiti ova problematika, iako Integrity check imagea u ghostu nakon sto je image nacinjen cini odredjeno osiguranje.
Lijek je posjedovanje dva imagea. Jedan samo sa OS - om i driverima, a drugi sa OS - om i driverima i svim ostalim SW - koji imate naviku instalirati na racunalo.
U 95% slucajeva ghost ce biti kadar vratiti barem jedan od dva imagea u bilo kojem trenutku!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Hvala na ovome, makar meni to izgleda malo prekomlicirano ...pozabavit ću se ovime..bilo bi kul napraviti si winodse nakon sto ih instaliras da ti se automatski instalirju i svi potrebni driveri....
off topic
Provjerite si windows xp sp3 ...odlicni su ..koristim ih trenutno...
a sto se Crystala tiče..isto tako dobri su ..ali nemaju hrvatske postavke sto se tiče tipkovnice i jezika..sve sam pretražio ali nema nigdje negdje u obliku language packa..pa ako netko zna riješenje na to ...HVALA..
integriranje svih mogučih stvari u win sa portabilnom aplikacijom:
(cd key, service pack, useri, driveri, software) i to napravit bootabilno:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=393040&postcount=16
o SP3 koji ustvari ne postoji nego je samo također intewgriranje zadnjih zakrpa sa nekolicinom software-a, bilo je već nekoliko puta riječi i bar dvije teme.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Kao da ih ima ne znam koliko... Bootaš Ghost ili True Image (ne instaliraš u Win jer je nepotrebno) i tako radiš. Ne kužim u čem je problem? Svaki komp koji složim ima svoj image, neki su stari i po 5 godina pa sve radi OK...
Tako i ja... kad nekome servisiram računalo ili ako netko kupi novo računalo..
Onda ja njemu sve instaliram...
Kažem mu... reci čime se baviš, što ti treba, no u većini slučajeva je to
OS baziran na XP MCE, isključen autoupdate i security centar sa windows firewallom, nodom32, driverima te proramima tipa office, nero stabilni, neki lite, torrent program, kodeci...
ne baziram se na tome da korisniku pretrpam računalo programima koje neće trebati... i onda napravim image i snimim si na DVD te pod prezime korisnika i u arhivu...
Ako me ikad zatreba, nešta smrda, ja mu lijepo sve vratim u pola sata mu je računalo ko novo...
Posao se efikasno i brzo riješi... a korisnici nikad nezadovoljni...
ako moze neko da mi kaze po sto ja imam windows ne licenciran i mi pravi probleme...
a ovo je neki progaram za pravenje cd za xp..
ako hoces malo da mi objasnis
Zadnji uredio zerobravo : 04-12-2007 u 23:56
Bookmarks