Off topic-Izvan teme
Eto, to ti je kad bi se u temi trebalo pričati oooo ajmo reći mobitelima, a završite naaaa autima..
šta se točno podrazumjeva pod značenje "off topic"?
to mi nikad nije bio skroz jasno, npr. neko otvori neki thread, i tako se raspravlja o tome, i sad na kraju dođe neki lik i kaže ovome što je odgovarao ili što je autor teme da je "off topic".
onak približno zna, šta to znači, ali nikad nisam znao točno značenje.
Hvala
Off topic-Izvan teme
Eto, to ti je kad bi se u temi trebalo pričati oooo ajmo reći mobitelima, a završite naaaa autima..
Znaci da to sto ce on reci nakon sto napise off topic nije direktno vezano za temu o kojoj se raspravlja u tom threadu.
Npr: Ako je tema:Bundeve:
Forumaš 1: ja imam veeeelku bundevu.
Forumašica1: A ja imam dve! Vidi!
Forumaš-padobranac: Joj jeste vidli mog novog fićeka ima 1000 konja ide warp speed 9 na sat tak je zakon <-----ovaj post je off-topic liliti "izvan teme"
jel sad jasno?
(ebga pretekoše me...)
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Valjda su ljudi shvatili.Ajde ajde već prelazite u offtopic![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
LOL skužio sam
ajmo![]()
![]()
ovo ide ravno u koš
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Ako ti jos uvjek nije jasno baci oko na temu Komentari na slike forumasa...tamo je sve osim zadnjih stranu dvije off topic.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks