Super mi je bilo u mjestu Lun na pagu.Bio sam prošle godine mjesec dana, a u subotu "vozim"opet gore da se malo izležavam![]()
apsolunto se slažem sa tobom!!Izvorno postao Mobyy
e sad! Kotor je bio pod vlašću mlećana...onda su se Crno Gorci spustili sa brda odnosno iz Cetinja dole.....čitav ovaj južni kraj a bome i čitav naš prostor bivše Jugoslavije je toliko bio pod krvlju i sve dok Dubrovnik jedino nije.....samo su se bogatili i imali mozak za uspjeh!zato su i uspijeli...
a Napoleon je "osvojio" jedini Dubrovnik.....ali na prevaru!
a sad zadnje....Srbi-nisu ga ni oni uspijeli osvojit dakle! unatoč svemu Dubrovnik kroz povijest je postao neosvojiv![]()
sljedeća tura mislim da će biti možda Albanija...iako moram priznat me malo strah poć tamo...ali budem vidio! i taj dio obale.....(u životu treba sve vidit!)
mama ti sestra!
Super mi je bilo u mjestu Lun na pagu.Bio sam prošle godine mjesec dana, a u subotu "vozim"opet gore da se malo izležavam![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Je li itko bio na Obonjanu, Zlarinu, Kaprijama i sličnim malim otocima i mjestima. Takva mjesta imaju dušu, a ne gradovi koji se razlikuju jedino po fizičkom izgledu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...o da bila sam tam ..super je !!Izvorno postao Sljaka
Evo, ne baš daleko od Dubrovnika- Mljet-san snova.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Cres, Duće, Makarska.![]()
R O V I N J . Uostalom, proglasen je Gradom Romantike 2006![]()
M R Z I M .T..Com
Ja se mogu pohvalit da sam s brodom obišao dobar dio našeg Jadrana!Neki dan sam bio u Crnoj Gori i stvarno imaju lipe plaže, najlipše mi je bilo na sv.Stefanu stvarno odlično napravljeno, male kućice, priroda ,...
Mljet je predivan otok, ali nemam baš najljepše mjesto , di god da dođem je drugačije i na svoj način lijepo!
Bio sam na:Cresu,Krku,Lošinju,Grguru,Goli Otok,Pag,Olib,Zlarin,Ist,Mljet,Korčula,Hvar,Brač ,Lastovo,Dubrovnik.Trogir,Split,Vodice,Slano,Kotor (ima odličan novi disco),Budva,...neznam više ,bit će još koji!
Mogu vam jedino preporučit Rab jer tamo živim i kako se kaže: ''Doma je uvik najlipše!''
Pozdrav!![]()
Makarska rivijera!!!
" Di je moj jedini dom , di srce mi je cjelo ,di mi imocka krv u žilama teče VRELO "
BMW M5
Tak jeUpravo se vratih od tamo, zakon zakon
![]()
ja ove godine bio u splitu i trogiru, sve je to bilo lijepo ali tjedan dana na zrcu mi je bilo najjbolje od svega![]()
evo upravo se vratio iz novalje...zrce su pre napuhane,bio sam tamo 4 veceri za redom i ne svidja mi se bas...
a jedan od ljepsih gradova mi je biograd
Dobrovnik,naravno.Idem tamo skoro svake godine...![]()
Pirovac je najljepše mjesto u Dalmaciji za ljetovanje
![]()
Zadnji uredio scorpion : 12-02-2007 u 02:20
..tebi ..mozda da!![]()
crikvenica!![]()
![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Cavtat i Komiža moji favoriti...
Ma imaa jako puno mjesta na Jadranu koja su nice.Naravno tu je uvijek Dubrovnik,pa makarska rivijera..ali meni nekako srcu najbliži Zadar.Ljetujem tamo već 21 god.i ne zamislivo mi je provest cijelo ljeto negdje drugdje.
Cijeli je jadran lijep.Možda Korčula,Murter,Dubrovnik mi izgleda lijep ali nikad nisam bio u njemu
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Zadnji uredio mala : 12-02-2007 u 12:02
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Meni isto Du nije neka senzacija, bio sam dosta puta u raznim smjestajima i zapravo mi je najbolja kombinacija bit u Croatii u Cavtatu pa u Du otic navece.
E meni je pag bezveze..osim kada na ono zrće doleti masa turista pa to izgleda na neš'.Inače pag..goli otočić(ne znam jel tko bio van sezone?pustara)...vadi ga to Zrće koje i nije baš neš'
brač![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Bookmarks