Meni je najljepši Dubrovnik, bio sam u Dubrovniku prije 3 godine sa razredom i zbilja je lijepo tamo.
Meni je najljepši Dubrovnik, bio sam u Dubrovniku prije 3 godine sa razredom i zbilja je lijepo tamo.
Ma nemam pojma... U Dubrovniku nisam nikad bio, ali svi kažu da je tamo baš dobro... Meni su Vodice čist OK... Manji gradić, sa lijepim plažama, a možeš ga obići za dan...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Opatija, prelijepi parkovi, zakon plaze, i jos nesto u Opatiji, nazalost nije za javnost![]()
Rimini, kilometarske pjescane plaze i odlicne discoteke![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Jel bio tko u Zrću???
najljepša mi je Baška..
tamo mogu stalno biti, ekipa, more i cuga..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Super mi je bilo u mjestu Lun na pagu.Bio sam prošle godine mjesec dana, a u subotu "vozim"opet gore da se malo izležavam![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Je li itko bio na Obonjanu, Zlarinu, Kaprijama i sličnim malim otocima i mjestima. Takva mjesta imaju dušu, a ne gradovi koji se razlikuju jedino po fizičkom izgledu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...o da bila sam tam ..super je !!Izvorno postao Sljaka
Evo, ne baš daleko od Dubrovnika- Mljet-san snova.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Cres, Duće, Makarska.![]()
Cavtat i Komiža moji favoriti...
Ma imaa jako puno mjesta na Jadranu koja su nice.Naravno tu je uvijek Dubrovnik,pa makarska rivijera..ali meni nekako srcu najbliži Zadar.Ljetujem tamo već 21 god.i ne zamislivo mi je provest cijelo ljeto negdje drugdje.
Cijeli je jadran lijep.Možda Korčula,Murter,Dubrovnik mi izgleda lijep ali nikad nisam bio u njemu
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Meni isto Du nije neka senzacija, bio sam dosta puta u raznim smjestajima i zapravo mi je najbolja kombinacija bit u Croatii u Cavtatu pa u Du otic navece.
E meni je pag bezveze..osim kada na ono zrće doleti masa turista pa to izgleda na neš'.Inače pag..goli otočić(ne znam jel tko bio van sezone?pustara)...vadi ga to Zrće koje i nije baš neš'
brač![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
slazem se mala, meni je isto lijep pag, ali bas pag i mala mjesta na drugoj strani, a Novalja mi je ko da si preselil zagrebacku spicu i dodal more. Nevolim to.![]()
Pag nije uopce los, Povljana i sam Pag su ok. Novalja mi se uopce ne svida...
Bookmarks