za sada ne postoji ni jedam mob u prodaji kod nas koji bi istovremeno radio sa dva SIM-a. u najavi je neki kinez http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=35015
znam da to postoji, ali mene je neko nedavno uvjeravao da se sad te 2 kartice mogu koristiti prakticki istovremeno, tj. da kad ti neko posalje poruku na recimo 098 on ti se automatski aktivira i javlja da si dobio poruku, a onda te 1min kasnije neko zove na 091 i mobitel ti normalno zvoni i ti se javljas! jel to moguceako je odmah uzimam
![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
za sada ne postoji ni jedam mob u prodaji kod nas koji bi istovremeno radio sa dva SIM-a. u najavi je neki kinez http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=35015
dobar grah daleko se čuje
ajde bilo bi bas lijepo da se to vise napravi, imam 3mobitela sa sobom, tesko je naci dzepove za njihznaci zasad se moze imat 2kartice u mobu, ali ako se zelis prebacit moras ga svaki put gasit, to je malo bezveze, ali nista cekat cu
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Nadam se da je pitanje trenutka kad ce svi mobiteli podrzavati vise kartica.. tim vise kaj ima vec tolko mreza i svega, pa privatni i poslovni brojevi itd, itd, al onda vise nece postojoati svraha brandiranih mobitela?
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Prestanite spamati temu!!!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
u BhTelecomu su izdali sim karticu na kojoj se mogu nalaziti 2 broja i koja su oba aktivna u isto vrijeme, nesto na principu preusmjeravanja koje je besplatno izmedju ta dva broja, neznam za sms al vjerovatno i to se preusmjerava na aktivni broj. neznam jel to ima T mobile ili neko???
Istina,ali opet je fora kada imaš 2 kartice i npr ostaneš bez para na jednoj u nekoj pripiz**** i onda pogledaš kolko para ima na drugoj kartici i skužiš da je puna love...
To mi je dobro kod vipa kaj ima taj kredit kada pošalješ sms i dobiješ 5kn,ak ti je fakat frka za poziv!
sjever pjeva gradu najljepšu baladu...
Ja sam imo priključak za tri kartice to je bilo napravljeno za neku motorolu(ne sječam se koji model) ubiti ja sam to stavio na svoju nokiu i bilo mi je fora 2-3 dana. Mutavo je to šta sam moro gasiti mob.
Bookmarks