ja i moj frend radili sve s uputama i nece.pretvorimo s gslide-om ali mislimo da je problem u tome sto on ima k750 R1DB001 a mi imamo w800i R1BC002 i onda ga flashamo i kad radimo customization na kraju izbaci error cannot break main k750 R1DB001 i nemos upalit mob dali mora bit R1DB001 i od w800i?a kad ne napravimo taj custom na kraju ono emea2 i to onda se mob upali i sve super a kad radimo dodje do kraja cust i izbaci taj cannot break main bla bla ...oce smetat sta sto nema cust. jel ovak koliko smo vidili sve stima...al opet je to meni nesigurnoi malo mi to smrdi da nece valjat jel svi kazu da im hoce customization a nama nece??
Zadnji uredio Xulos : 11-02-2007 u 23:04
njegov je vodafon red i koristimo 1.0 ++.pise cannot break mainfirmare i nece se upaliti
e jel imas ti msn??
Zadnji uredio Xulos : 11-02-2007 u 23:59
speedy slusaj.izvadim karticu stavim bat skopcam ga na xs++ i sad jel flasham prvo main pa fs ili obadva zajedno?ja sam dobio u .pdf doc sa slikama da oba zajedno i onda taj customization?aj ak imas msn aj se javi da ne dosadujem?
kak da ga prebacim u redddddddddddddddddddd?e da i zas mi usb na kompu tj xs nece ga prepoznat neg se mob upali i na kompu mi izbaci ono da je kao problem occured with hardvvare
odi tu na forum i pise nesto fleshanje i modanje k75o bl bla za pocetnike i na prvoj stranici skini pdf doc pa vidi?pa jel sad fs ponovo ili main ponovo,cimas me??
na se-nse imas novu verziju xs++ v1.02
kako da prebacim brown u red?i jel nakraju povo main ili ponovo fs?cimas me?
koji su to usb flash driveri??odakle mi?jel kad konvertiram fw jel moram i za main i za fs staviti to brown-291 sta vec??ili samo za fs?
u ovom paketu imas usb flash drivere,convertirani soft(brown)...
EDIT:link ne radi ,uploadat cu sutra ponovno
aj napravi msn adresu pa ces mi poslat..ok?btw ak bude nes sredio os mu uploadat org main i fs od mog?i aj mi reci ak ocu nazad od k750 vratit sta napraviti?
jel treba ka ga flashash sa orididi mainom i fs od k750 i customize napraviti isto ko kad u w800 prebacivas ili samo flashash bez customize?oce mi se maknut one t mobile ikone?i koliko je sigurno da ce uspjet to sve zato jer je moj brown?mislim oce ga htjet xs++ fashat ?
ajmi u onaj pack sto ces mi poslat stavi od w800i fs i main najnoviji ja cu pretvoriti u gslidu samo ono maknem u brown?i stavi mi orig od k750 najnoviji ,stavi mi usb flash drivere najnovije i stavi mi one zuza 2007 drivere za cam ili koji su vec najbolji i objasnit ces mi jos nest na msn.si napravio adresu??e dat cu od mog frenda msn njemu ces sve to poslat na msn on ima adsl kod mene ga jos nema.ok?aj stavi na pvt moj, msn adresu svoju!e da kak ces znat koji ces mi fs i main poslat od k750 kad neznam koji je na mom zab sam a meni komp tj xs nece prepoznat mob jel mi trebaju ti usb flash driveri??i Ajd pozuri i uploadaj ga brzo frend zivi daleko a hocu to veceras opaliti.molim tepozz
Zadnji uredio Xulos : 12-02-2007 u 22:10
evo ljudi, ovdje vam je fs i custom: http://rapidshare.com/files/11208771...ustom.rar.html
a link za main imate ovdje u temi, samo potražite....
oglasnik.pforum - biker boy
speedy aj ti to meni sve bubni u paket jedan i drivere za cam i main i fs od w800i i origigi od k750 i usb drivere.daj ljudi pa zas mi komp nece prepoznat mob upali ga i pise dolje new hardware detected i ona ga upali (xs++ ga ne prepozna) i onda izbaci a problem occured with instalin your hard. it might not working properly.instaliro sam nove usb drivere i opet nece?speedy pomazi!!!ili neko
kak me to nervira sad bi radio a nemogu...nece xs++ da ga prepozna i onda se mob upali a dolje desno u onom zutom oblacicu izbaci a problem occured with instaling your hard. it might not working properly.kako sam poludio...
pa trebas imat instaliran usb flash driver http://rapidshare.com/files/16252870/USBFlash.zip.html
kad raspakiras arhivu upres desni klik na ggsemc i upres Install.onda restartaj komp i onda ti nece onaj sh*t dole pisat nego ce ti prepoznat mob
pa mi javi ak ti bude radilo
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
NECE OPET...mislim da cu ja odustat od mog kompa i otic do frenda njemu sve radi meni nece btw kak da stavim slike da vidite?e da ak nes sje.... kad budem stavljo od w800 i ocu vratiti stari soft od k750i jel samo flasham main ili ko i kad normalno stavljam od w8oo main pa fs pa custom pa opet main kao sto se radi kad stavljas od w800??
Zadnji uredio Xulos : 13-02-2007 u 22:08
Bookmarks