Pokušavala sam spojiti motorolu V3 sa kompom instalirala sam drivere i neki program za motorolu ali je jednostavno neće očitati. Imam kabal kao onaj i za digitalni fotić jel to problem u kablu ili nećem drugom?
Instalirala sam P2K
Skini najnoviji p2k, mislim da on najbolje učitava mobitele, ima ga pod linkovi.
I da, u kabelu ti sligurno nije problem..
P2k tools pretpostavljam...
Vjerojatno driveri nisu dobro "sjeli"...
Što želiš napraviti na mobu, tak da vidimo kako ti i što mogu pomoći.
Pa da mogu skidat s interneta igre, teme, melodije
Sad sam još neki P2K tools 3 instalirala i opet neće
Treba ti ovo:
http://www.box.net/public/facm9lr7a2
To je mali program koji služi za brisanje p2k drivera. Skini si to na comp, ugasi p2k tools, otkopčaj mob sa kabla i pokreni taj mali program. Nakon toga resetiraj comp.
Još ti treba i ova verzija drivera za motorolu:
http://www.box.net/public/btsu0lz1ci
drivere si otpakiraj negdje gdje ces lako doci do njih npr u My documents.
Nakon restarta compa, upali p2k tools i ukopcaj mob, windowsi ce ti javiti da su našli new hardware i tražiti će drivere za njega, potrebno je uputiti na mapu gdje si raspakirala drivere.
Pozdrav,
evo da se nadovežem jer neću duplat....
Probao sam na sve moguće načine spojit svoju v3 na komp no ništa... nejde nikako, probao sam i na ovaj način koji je gore naveden... opet ništa.... ni prek commandera ni prek tools-a... što da radim, trebao bi brisat sve one stvari koje su kao "zaključane" u mobitelu (slike, zvukovi i ostalo.), može kakav savjet kako da to napravim i kako da se spojim na mob?
to se i meni desavalo kod par motorola da nemogu spojiti ... ali sve ti je uzrok driveri... nesjednu dobro... malo se potrudi oko toga... ak ne javi se iva na pm pa cemo rjesiti nekako da ti stavimo novi soft malo,skinova, cca 11 mb memorije i tak... ja sam iz os....
Driveri, driveri, samo to je. Ili s onim toolom za brisanje ili ručno otići u DeviceManager, pa obrisat sve što ima veze s Motorolom (neki se pojave tek kad je mob spojen). Pa restart, i ponovno P2K drivere podmetat kad god Windowsi treaže. Instaliraju se 3-4 nova uređaja kad se mob spoji, ne samo jedan....
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Evo to sam sve napravila sad mi intalira drivere već pola sata kontam si da mi nešto ne valja!!! Ne znam više šta da napravim
Reci ti nama koje Winse imas? Jel su SP1 ili SP2? Ako su SP1 moras instalirati ovaj fix WindowsXP-KB822603-x86-ENU pa tek onda probat sa driverima![]()
Bookmarks