trenutni softver kamere mi je 4.5. Koja je najbolja verzija za stavit i dal se to moze napravit preko xs++
trenutni softver kamere mi je 4.5. Koja je najbolja verzija za stavit i dal se to moze napravit preko xs++
najbolji driver za kameru je zuza2007
mozes ga uploadat preko xs++
u xs-ovom folderu files_to_upload napravis ovu strukturu ifs/settings/camera(u zadnji folder kopiras driver)
dalje znas?
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
ja i moj frend radili sve s uputama i nece.pretvorimo s gslide-om ali mislimo da je problem u tome sto on ima k750 R1DB001 a mi imamo w800i R1BC002 i onda ga flashamo i kad radimo customization na kraju izbaci error cannot break main k750 R1DB001 i nemos upalit mob dali mora bit R1DB001 i od w800i?a kad ne napravimo taj custom na kraju ono emea2 i to onda se mob upali i sve super a kad radimo dodje do kraja cust i izbaci taj cannot break main bla bla ...oce smetat sta sto nema cust. jel ovak koliko smo vidili sve stima...al opet je to meni nesigurnoi malo mi to smrdi da nece valjat jel svi kazu da im hoce customization a nama nece??
Zadnji uredio Xulos : 11-02-2007 u 23:04
njegov je vodafon red i koristimo 1.0 ++.pise cannot break mainfirmare i nece se upaliti
e jel imas ti msn??
Zadnji uredio Xulos : 11-02-2007 u 23:59
Bookmarks