Mislim da ti je to najbolje i najlakse kod ljudi koji se bave moddingom i unlockom kao npr. kod GoGs-a ili Inovatora! I sam sam imao dosta dijelova kaj se tice tripletsa i malo od v3 ali to brzo ode! Nego reci kaj ti konkretno treba?
Da puno ne pametujem. Najprije isprika ako sam pogriješio forum, ali sam smatrao da ću ovdje najprije dobiti odgovor na ovo pitanje.
Dakle....gdje najjeftinije nabaviti dijelove za Motorole? Ako može broj telefona ili e-maila. Dućan, na crno meni je svejedno.
A ovo bi mogao biti prijedlog "glavnima" na forumu, da otvore jedan "kutak" za one koji bi prodavali nešto tako. Da,da vidio sam "Oglasnik" ali tamo brate ima SVEGA ali ono što bi mi trebalo baš i ne.
Bok!!!
jucer mi je kolega s foruma reko za ovu adresu ww*.simel.hr , tam imas svasta i vrlo jeftino.!!!! pozz
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
zavisi koji dio ti treba, imam ja jednog legu iz Broda koji sve nabavlja..
ja zvao i kazu da imaju i maloprodaju, zenska mi je rekla da flet za v360 kosta 70 kuna . onda valjda imaju, a najbolje ces znat ako nazoves.
imaju i malo prodaju , evo ti link na kontakte http://www.simel.hr/kontakt.asp , i tam ti pise retail trade, kaj znaci maloprodaja.OK??
Zadnji uredio Inovator : 12-02-2007 u 03:04
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Maloprodaja je u Bračunovoj, to je direkt kod okretišta na Črnomercu, a veleprodaja na Fraterščici, ali i tamo če ti prodati dijelove.
Dapaće, ako želiš sam neki dio mijenjati, onda ti je bolje ići u veleprodaju, i oni žele zaraditi nešto na ugradnji dijelova, pa ti se može dogoditi da ti u maloprodaji neče prodati dio bez ugradnje...
Zadnji uredio HemiCuda : 12-02-2007 u 22:49
Hvala na odgovorima dečki...
Bok!!
čuj imam ti ja u jaski svog čovjeka.Može sve nabavit što ti treba i meni je dosta jeftin a pogotovo kad se radi o motorolama.Za moju staru mpx200 nabavio je sve živo jer mi je kučište puknulo,ako hočeš mogu ti dat broj telefona i e-mail
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
uglavnom, sve može, ali na privat. objava takvih podataka bila bi, nažalost kršenje pravila o oglašavanju
Bookmarks