Koristim ga tu i tamo za otključavanje DCT4 Nokia i imao sam dosad problema jedino sa svojom 6230. Nisam imao ispravne postavke tako da... Inaće odličan program![]()
Kupio sam danas jedan poznatiji domaći informatički časopis (neću reklamirat koji) i u njemu naletim na program WorldUnlock Codes Calculator 4.4 zaotključavanje raznih tipova mobitela. Sad obzirom da se nikad nisma bavio tom tematikom i nemislim se s njom baviti. Čisto iz znatiželje me zanima koliko ta stvar radi, postoje li koja ograničenja, problemi i slično?
Pa bi zamolio sve vas koji ste koristili taj program da podjelite svoj saznanja o njemu sa svim ostlima.
Hvala
Koristim ga tu i tamo za otključavanje DCT4 Nokia i imao sam dosad problema jedino sa svojom 6230. Nisam imao ispravne postavke tako da... Inaće odličan program![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
I ja sam čitao kukca (nećemo reklamirati časopis izvornim imenom) samo sam zaboravio postaviti pitanje. Piše da se mogu otključati neki mobiteli, poput Nokie, Siemensa,... Po ovome koliko sam vidio i shvatio mogu se otključati zapravo samo stariji neki modeli mobitela, a ovo novije!?
Skinu sam program međutim ne nudi dekodiranje sony ericsona.Istina????
istina lega..............placi, kad tugujes u mraku niko tew ne vidi....
pa normalno dsa nije istina
After all...
zato što se sonyericsson može otključat samo preko kabela
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
frendovi nabasalina taj program ...........jel mogu napravit oni kakvu stetu s njim.........s obzirom da se uopce ne razumiju u mobove
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Ima li neki takav program za kodove za Motorolu L2?
Ne mogu napraviti nikakvu štetu,jer se sve svodi na upisivanje kodova. Za novije BB5 Nokie je još uvijek javno dostupan samo Master Security Code kalkulator,koji vam je koristan samo ako zaboravite kod telefona. I ja sam se ugodno iznenadio kad sam na bubamara DVD-u našao ovo. Dekodirali jedan 6230i iz T-Mobilea (baš kao i lik na filmiću),prihvatio kod otprve
Bookmarks