imo sam e1000 i mogu ti reč da je puno bolji od EL71 bolji soft kamera je dobra utor za kartice te naravno NAJVEČI adut 3D stereo zvuk koji JE ODLIČANmob nema granica.....i zaboravih GPS koji radi:-)
Dakle,zanima me vaše mišljenje u vezi ova dva mobitela. Ali,molio bih vas da kažete svoje mišljenje samo u vezi spedifikacija(programi,kamere,povezivost,3G,teme,j ava itd),a ne na osnovi dizajna mobitela,veličine mobitela ili težine. Unaprijed hvala.
imo sam e1000 i mogu ti reč da je puno bolji od EL71 bolji soft kamera je dobra utor za kartice te naravno NAJVEČI adut 3D stereo zvuk koji JE ODLIČANmob nema granica.....i zaboravih GPS koji radi:-)
A KAJ SAD TI GLEDAS�
vrlo slicne specifikacije.motorola ima 3g ,sto je svojevrsna prednost.i sto se tice podrske motorola je u prednosti jer se buducnost benq-siemensa jos ne zna.
dizajn i atraktivnost su na strani EL71.
nije laka odluka jer je vazno ono sto ti preferiras!![]()
također bi ti preporučio e1000 , mob je fenomenalan![]()
da ne duljimo
http://www.gsmarena.com/compare.php3...9&idPhone1=654
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ali već je oba dva moba teže nabavit
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
hmm...dobra usporedba.
Da se mene pita zaobišao bi motorolu samo zbog softwarea. Spora, nemožeš stavit igricu na nju, pa zajebancija sa velikim slikama...ajme majko.
Mada, sumljam da ijednog više možeš nabavit u dućanu.
motorola spora?????? malo neznaš kaj pričaš ali nema veze.... nemožeš stavit igricu???????? također neznaš šta pričaš dalje mi se neda komentirat
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ifirit-ne obračaj pažnju na njega na guna..
ja bi ipak motorolu e100,je veća,ali bolja kamera,3d zvuk,gps,bolja baterija,3g..
+meni subjektivno bolji soft gore..
Ja zapravo imam obadva moba,ali ne znam kojeg da uzmem u korištenje. U ovome šta si napisa ima nekoliko grešaka :
1)kamera u el71 je puno bolja nego u e1000,el71 ima 1.3mpx. a e1000 1.2mpx,a tijekom slikavanja se vidi veća kvaliteta BS-a
2)Baterija od el71 traje malo duže nego na e1000-barem je meni tako
3) zvuk u e1000 me nije baš iznenadia,ne čini m se da je puno bolji nego u el71
E1000 je cigla od moba
zadrzi e1000 a meni daj el71mislim da je el71 bolji, ako nis drugo samo zbog izgleda
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
ja sam, sam sebi rekao nikad više siemensa, ali neznam kakav je e1000
E1000 je velik, tezak i baterija je ocajna ali sve u svemu ostavio je bolji dojam na mene od el71 i rađe bi motorolu...
Moja preporuka el71...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
el71 je vise sminkerski,a motorola je pravi muski telefon.
EL71 naravno....![]()
žao mi je nema grešaka...
moto ima 3d zvuk,2x zvučnika...dalje nemoram objašnjavati..isključi 3g na moto i trajat će ziher duže neg na el71,dam glavu,osim ako nije izrauban mob i baterija,a fotke su subjekivni dojam i po meni daje bolje rezultate e1000...
imao sam obadva moba i baš kao što je netko gore rekao e1000 je pravi muški mob naspram el71 i puno kvalitetniji...
Bookmarks