probaj napraviti folder send to u C:\Documents and Settings\korisnik i ukljuci da vidis skrivene foldere
dakle, radi se o opciji u windowsima, koja se pojavi kad kliknete desnom tipkom miša na neki file.
međutim, u mojim winxp, kad kliknem ne postoji!inače, folder Send to normalno postoji u samim windowsima...
kako da vratim opciju Send to, tj. kako se uređuje taj meni koji se otvori nakon desnog klika mišem?![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
probaj napraviti folder send to u C:\Documents and Settings\korisnik i ukljuci da vidis skrivene foldere
After all...
Mislim da tune up ili neki slični program ima opciju za vratiti izgubljeni izbornik. Ručno, mislim da bi se trebalo prtljati po registryu
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
aj probaj onda ovdije napraviti ako nema folder SendTo (bez razmaka)
C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\ovde bi trebao biti medu ostalima
javi ako ima-nema?
i naravno kako bi mi bre rekli.. restartuj računar
After all...
i ako zaista ne uspijes kao sto MrBlc kaze.... skini TuneUp utilities 2007 i tu opciju ces nac u glavnom izborniku Tune up system control -> U lijevom izborniku: File Types -> Files and Folders i tu imas kvacicu za stavit na send to...
After all...
instalirala tune up i uspjela!
hvala Yo!Gurth & MrBlc!!!![]()
.
pogledaj post iznad.![]()
inače folder send to se uredno tamo nalazio i nije bio prazan (u njemu su bili short cuti za standardne send to opcije)
ja sam se već navikla da me svako malo komp zeza: te ne mogu instalirat winxp, ili neće radit kako spada, pa mi iz čista mira prestane radit komp, pa mi winxp ne želi u potpunosti surađivati sa skenerom...ima još toga hrpica različitih sitnica, kao što je npr ova sa send to...već počinjem vjerovati da postoji neka urota elektroničkih uređaja protiv mene!
![]()
.
heh, a pogledaj ti vrijeme... dok se ja sjetim sta napisat dotle ti vec rijesis problem....to je podlo, al eto....
drago mi je sto si uspijela, mozda te elektonika zavoli kad pkazes koliko si jaka ko npr sada
After all...
problem solved.
Bookmarks