k510 je bio 1kn,sad je 98 kn.:bunny:
dal se to meni čini ili je t-mobile poskupio svoje uređaje??..tipa el71(nema za kn više),samsung e370 itd...kak to prek noći,umjesto da snize cijene,oni ih još nabiju...![]()
k510 je bio 1kn,sad je 98 kn.:bunny:
Ma pacijenti..
I feel the need -the need for speed!!!!!
baš su jadni...
Tako kak se oni ponašaju prema korisnicima,gori od njih je jedino sin pijanog milijardera![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Bitno da su SE i dalje povoljni
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
jesu povoljni,ali cemu sad to poskupljenje?
ja kad sam potpiso pretplatu u 12mj. u tarifi 150 uzeo sam 6280 za 598kn sad je nema ispod 1500kn u istoj tarifi, katastrofa nisu normalni![]()
Spuste cijene tak da ljudi pohrle po mob. i onda prenesu lijepe cijene drugima,a onda kada sinko dođe sa tatom po mob. i kak ih večina kupuje na karticu onda je povečanje od 100kn na 5 čekova smiješno,al njima se isplati krasti jer izračunajte kolki im je profit od tih 100kn,na samo 100uređaja![]()
sjever pjeva gradu najljepšu baladu...
Ali zato uz K800, koji i dalje isto dodje, dobis lancic sa swarowski srcem![]()
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
možda dižu cijene zbog ZAMP-aionako se hrač odnosi na sve što može pohraniti MP3 fileove i /ili ima memorijsku karticu
Pa što nisu ZAMP-ovi nameti 10-20kn,a ne par stotina kn? Baš sam i ja primijetio da su im mobovi malo poskupjeli,makar nisam kod njih
osiguravaju se unaprijed zbog eventualnog pada prodaje uređaja![]()
do god nas mogu pljačkati , oni će nas pljačkati. cijene mobitela su užaš.
za 1kn jedino možeš kupiti shrot.
na ugovor od 24 mjeseca tarifa 60 + zamjena za bodove su uređaji pojeftinili za 100-200 kn
recimo k610 više nije 98 kn nego 1 kn
LG čokolada nije 1200 nego 998 kn ..
6233 više nije 298 kn nego 98 kn itd.
Zadnji uredio Ludacris : 12-02-2007 u 16:32
ne kužim,koliko bodova itd,daj pojasni malo i linkove mi daj..
na vipu kad skupljaš bodove dobiješ solidan popust na telefone a na cronetu je katastrofa,jedino mi je to prednost kod vipa
a ja imam 9000 bodova,što znači da nemrem to iskoristiti?
Baš sam mislio komentirat zampov namet...no u odnosu na cijenu mobitela baš i nije velik
dal mogu ja u - sa tim bodovima nekak ili neš napraviti ko na vipu,ak mi fali 2 tisuće?
7 god si na pretplati?ne vjerujem baš...a meni dođe na računu svaki mj...ti moraš nkj poslati njima,pa dobiš natrag bodove..
Več sam 5 godina na pretplati mreže t-mobile al mi se u zadnje vrijeme počeo gaditi zbog tih poskupljenja ne samo mobitela nego i tarifa,sve je bilo okej dok nije došla 2007,šta su prolupali koji im je k...![]()
Bookmarks