Za teme, odi u "Upravitelj" i tamo nađeš teme i odeš na opcije i izabereš "Ukloni"...
A što se tiče slobodne memorije, jednostavno sve aplikacije, teme, slike, video prebaciš iz memorije telefona na memo karticu...
pozz svima,
imam pitanja...
kak da maknem tj. obrisem teme s mobitela ili kartice, nemogu ih nikak nac nigdje?!
i jel postoji mozda mogucnost da mob ima vise slobodnih rama, stalno imam negdje oko 10 vise manje, paonda nemogu otvorit neki malo veci .pdf fail jer nemam dovoljno memorije
Hvala!!!
Za teme, odi u "Upravitelj" i tamo nađeš teme i odeš na opcije i izabereš "Ukloni"...
A što se tiče slobodne memorije, jednostavno sve aplikacije, teme, slike, video prebaciš iz memorije telefona na memo karticu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hvala uspio sam.
imam jos jedno pitanje, kad drzim multimedijsku tipku par sec trebo mi bi se pojavit onaj multimedaialni meni, a meni se odma ukljucuje radio, zasto i dali kak to mogu promijenit?
Odi u izbornik - alati -> Med.tipka i tamo namjestiš za što želiš koristiti tu tipku...
Ja kad ju držim koju sekundu onda mi uđe u taj izbornik...
Vjerojatno ti je namješten radio na toj tipki, pa onda to promjeni...![]()
e, al ja imam problemcic....
ja nemam u alatima tu Med.tipka
imam bt,ic,usb,profile,postavke,tme,glas.posta,brzo biranje,glad.nar.,prijenos,pzr,uprav.datoteka,utra v.programa,memorijaprav.uredaja,prav.veza,sinkro,a ktivac.kljuc i modem nema mi nigdje te tipke, a ni nigdje drugdje ju nisam naso.... sad me to lagano zivcira jer nemato.....
pomoc....
hvala
pogledaj negdje u izborniku ili u nekom folderu... pa mora biti negdje...
ili probaj stisnut i držat tu "multimedijsku" tipku, pa ti možda uđe u izbornik di se mijenja...
kad pritisnes multimedijsku tipku kratko mora ti ponudit izbornik, kad ju drzis pritisnutu malo duze onda ti otvara zadani program...u tvom slucaju radio...
opcija za podesavanje multimedije se zove Konfigurator a njega nemas u Alatima...
jooooj pa budem popi.... nemam to nigdje
kad stisnem tu tipku on odma mi otvori player, a kad ju drzim otvara mi radio, nema nigdje nikakve opcije ni u jednom od tog dvoje da bi mozda sta promijenio
a taj kanfigurator nisam nigdje naso, sve sam prerovo na mobu i nema nigje
i pocinje me ovo jako zovcirat...
dal to mozda ovisi o verziji sofrvera???
moja je V 3.0638.0.0.30
ja imam jos stariju verziju V 3.0638.0.0.1 jos uvijek, cekam da se isprazni baterija pa cu onda napravit update, i nedesavaju mi se takve stvari, kratki pritisak otvara meni, a dugi otvori zadanu funkciju....
prilikom updatea se treba pobrinuti da je batt puna!![]()
trebalo bi bit u floderu tools iliti ga settings, medu svim onim alatima....aj javi kad uspijes mi smo jossvi obicni smrtnici na S60 v2.ximam jos jedno pitanje, kad drzim multimedijsku tipku par sec trebo mi bi se pojavit onaj multimedaialni meni, a meni se odma ukljucuje radio, zasto i dali kak to mogu promijenit?
After all...
ja imam istu verzij softa kao biber i meni kad zadržim otvara music player
e ljudi stvarno hvala na trudu da mi pomognete ali ja i dalje neuspijevam, i dalje kad stisnem multi. tipku otvara mi player a kad j drzim otvara mi radio i tak je stalno i nigdje nisam naso nikakvu pociju za podesavanje toga.... aaaaaaaaa.
kod mene stisneš tu medijsku tipku i kad ju otvori za strelicu prema dole piše konfiguriraj,i tu si odaberem sve kak ocu.
pa evo sad sam i naso u onom nokinom prirucniku sto dobijes s mobom u kutiju isto sve tako pise
[IMG]F:\kak.jpg[/IMG]
ali kod mene to jednostavno nije tako i vise neznam sta da radim...
Uploadaj sliku na imageshack.us pa onda stavi link... jer ti ovo ne radi...
Može biti da je neki bug...![]()
a skuzio sam da nece, evo sad se stim zababljam
h**p://img20.imageshack.us/img20/2707/kakov0.jpg
ak ti kai pomaze da olaksamo muke
Multimedijskom tipkom možete brzo pristupiti
multimedijskom sadržaju i unaprijed
odreðenim programima.
Da biste otvorili prečac dodijeljen multimedijskoj tipki,
pritisnite i držite. Da biste otvorili popis multimedijskih
programa, pritisnite. Da biste otvorili željeni program,
poslužite se tipkom za pretraživanje. Da biste napustili
popis bez odabira programa, pritisnite.
Za promjenu prečaca pritisnitei DOLJE. Za promjenu
programa koji se prikazuju kada pritisnete odaberite
Vrh, Lijevo, Sredina i Desno, a zatim program.
Neki su prečaci možda fiksni i nije ih moguče promijeniti.
EJ LIK, sa imagesacks moras kopirati onaj link onaj za forume....a ne taj sto si napiso tako da ti slika bude u postu
Zadnji uredio Yo!Gurth : 11-02-2007 u 14:08
After all...
Bookmarks