Ma ne to nema vise ni veze sa lopovlukom,
to je obicna gamad tcom-ovska,
imam karticu od t-com-a doma,
kad dodjem kuci leti u smece.
U 50komada cu je isici.
Lopovi zesci!!![]()
Ma ne to nema vise ni veze sa lopovlukom,
to je obicna gamad tcom-ovska,
imam karticu od t-com-a doma,
kad dodjem kuci leti u smece.
U 50komada cu je isici.
Mene je ovaj forum prosvjetlio dok ga nisam našo bio sam još samo jadan nepoznanik takvih stvari, da nisam na ovom forumu vjerovatno bi i ja kupil koju temu![]()
There are no shortcuts in evolution.
A vi kao ne biste željeli dodatno zarađivati na neupućenima i neznalicama? kaj lopovi? Pa ne moraš kupiti ako ti je skupo! Imaš net. Skineš si besplatno i zdravo...
A i glupi su ko noć. Jeste skužili da su stavili i TEME za 3650 i 3660 koji uopće ne podržavaju teme. Mislim da bi se trebali malo informirat prije nego što pokrenu neku uslugu. T-Debil
mah mah nije to nista prodaju oni i mp3 melodijeali zasto ne kad recimo postoje ljudi koji ce to platit jer jednostavno ne znaju da postoji nesto besplatno?
...a i kakvo bi to trziste tema sa autorskim pravima bilo da se nema gdje i LEGALNO skinuti (govorimo o onim sa autorskim pravima)
U SVAKOM SLUCAJU SKUPO I BESKORISNO ALI KOD NJIH JE UVIJEK OPCIJA zasto ne?![]()
After all...
i uvijek ima onih koji ce to i kupovati,zar ne?![]()
![]()
![]()
a jesu jadnici, još bu počeli naplačivati dolazak poruke, a ne samo slanje poruke![]()
Ma lopine.Šta će još izmisliti da uzimaju lovu???
Točno.Prodaju i mp3-ce ljudima koji ne znaju.Ali sve je više u svijetu broj ljudi koji kuže.Ove nove generacije,djeca od 12/13 god. downlodaju na veliko.I to je trend koji će biti sve globalniji.Legalno ili ne?Glavno da dobiješ što želiš.A danas sutra sve će se biti teže boriti protiv objavljivanja svega 'što košta' na netu.
Ovo za teme je zesca debilana a jos veca za mp3-ce, jedna pjesma za 10, 12 kn pa mislim ono...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
A mislim da im br.korisnika te njihove download sekcije svakog dana pada.Nisu ni ljudi budale da daju 12/13 kn za pjewmu koju mogu u današnje vrijeme dobiti za cca.minutu dvije.
A ovo s temama.lol--->žešći
Bookmarks