Vec je bilo govora o ovoj firmi i ustanovljeno je da je u banani i da ju treba izbjegavati u sirokom luku!![]()
Evo,prvo da reknem: najnovija ponuda Hgšrota:
HGSpot Obelix
PC računalo HGspotVR GAMER OBELIX + Windows Vista Ultimate, Intel® Core(TM) 2 Extreme QX6700 2.66GHz (QUAD CORE), 4x1GB DDR 2 PC-6400, HDD WD RaptorX 150 GB + 320 GB WD Raid Edition, 2xDVDRW Pioneer, VGA PCI-E BFG, 8800 GTX, GeForce 8800 GTX, 768 MB
stvarno cool računalo sa ultimejtom i 4-jezgrenim procesorom i cooool cijenom:24,999kn (koje bih ja dao)
a htjeo sam vas pitati čuo sam neke glasine o njima kako u svoje slabije konfiguracije stavljaju rabljene stvari...ne znam jer istina al za ovaj komp sumnjam da bi nešta stavili rabljeno...vidim da nema slične teme pa da nešta možemo raspravljati..ja sam uvijek kod njih kupovo kao i ovaj moj komp koji je malo slabiji ali izvrsno radi..može vaši dojmovi o hđi spotu![]()
Vec je bilo govora o ovoj firmi i ustanovljeno je da je u banani i da ju treba izbjegavati u sirokom luku!![]()
Zadnji uredio wildbabe : 07-02-2007 u 22:06
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Slažem se.Em su lopovi,em dižu cijene kak ih volja.To je tak kad nema neke oštre konkurencije.
Kupio nedavno od frenda susjed novo racunalo kod njih i danima se mucio da instalira windowse,na kraju ispalo da racunalo nije ispravno.,
A i ja sam imao jedno "ugodno iskustvo" sa njima i nikada vise!![]()
ja imam komp iz hg spota, a znam i još dosta ljudi koji ga imaju i nikad nisu imali problema
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
I to je što kažeš.Bilo je po forumu dosta priča o tome kako su ljudi došli reklamirati i dobili cipelu.
osobno sam imao iskustvo dok sam za bratića uzimao PC, naime konfiguracija je stigla napola sastavljena i to nakon 3 tjedna čekanja. onda smo poludili odljepili onu naljepnicu i sami ga sastavili. radi još i danas.
ma smeće kupio mi prijatelj ja sastavio konfiguraciju i oni ga poslali pa sam se mučio s ovim i onim i nakraju jedva instalirao wimndows nakon tj. nešto se pokvarilo kad ono u biosu neke postake se pokvarile i sad te postavke se svakih 2 tj kvare ali nakon 3 kvara sam mu objasnio kako da sam sredi
ali zaključak je
FU*CK Hg-spot svi u Ve-Mil ili u neku manju firmu
Možeš si mislit kako je Ve-Mil puno bolji...
Sa HG-om sa imao par puta problema ali sa Ve-Milom za sada nisam i puno su uljudniji makar nisu svi tamo bas najbolje upuceni u svoj posao.![]()
Kod mene baš suprotna iskustva.
U hg-u nikad problema, ali s time da radim samo sa poslovnicom u kutini.
U ve mulju su mi u 2 mjeseca prodali 2. neispravne komponente, ram i hdd.
Zamjenili mi ram, a hdd nisam htio drugi kad sam kupio u hgu jer mi je trebao i nisu mi htjeli vratiti novce...
Ve-mil je isto u banani zescoj covjece, uzimao sam memoriju za komp i tri puta im dolazio u servis dok mi nisu odlucili zamijeniti istu, jos je bilo slicnih situacija s njima tako da i ova firma zasluzuje![]()
S druge strane, uzimao sam konfu i dosta stvari u firmi kvark i da kucnem o drvo, nikada ni najmanjeg problema s njima!
Svakako preporuka
![]()
evo i ja ću malo izreklamirati kvark.... stvarno su ok. sve što sam kupovala kod njih radi ko urica. a i prodavači su izuzetno ljubazni![]()
u hg spotu nikad nisam ništa kupovala... po svim pričama, i bolje![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
vrlo dobar doučan je links i ve-mil
zakaj si ne izabereš sam komponente i oni ti ga slože ?
ili si složiš samnije to neka viša matematika.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
moj komp je isto 100% iz hg spota i nisam imao nikakvih problema
tj. desilo se koji put da je nešto zaštekalo ali u roku garancije su mi sve promjenili tako da za hg spot i njihov dućan naravno sve pohvale
kao i za njihove web stranice koje su fakat najbolje![]()
...ja sam kupio ovaj komp u trgovini koja nabavlja komponente iz HG-a...dosad mi je jedino riknulo napajanje - i ništa više... radi bez problema već 3 godine...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Imamo računala iz HG-Spota, Server i Kasu.
Neznam ni sam di da počnem ali eto napomenut ću nešta malo.
- Modem kartica nije ubaćena bila u slot kako treba
- Kablovi su svi visili i nisu bili povezani
- Hard Disk nije bio začvršćen na kućište
- Loša instalacija OS.
- Kučište koje bih sam moga izradit te izlakirat a kvaliteta da ne govorim.
SVE U SVEMU DAJEM HGSpotu 0 BODOVA JER OČITO TI LJUDI GLEDAJU KAKO BI SAMO PRODALI A NIŠTA MALO SA ZNANJEM UČINILI.
SUPPORT IM JE BiG Deep Shit...
kaj nije da oni svi većinom uzimaju robu od m sana?
niš gotovo nigdje ne treba kupovat. kupiš komponente i sam ih šibneš.
kaj ću ići do ve mil -a kad mi je hg pod nosom za istu stvar iste cijene.
a to kaj im je odnos prema kupcima loš to stoji. kupio sam bežičnu tipkovnicu kod njih i skužil sam da ne rade neke tipke. odnesem je to gore i velim liku da to i to ne radi. lik meni "to ste vi zalili sa nečim", dobro čovjek dela svoj posel, pa mu ja velim da nek je otvori i pogleda da nije u pravu, kad dobijem odgovor od malog retardiranog kopileta "to ne mogu jer onda više neće vrijediti garancija".... pad sistema i razbijanje tog čuda o pod pred par ljudi. za 500kn ih sve tam pobijem....... dolazi neki ozbiljniji čovjek, plaća mi piće i nosi novu tastaturu plus miš....
poanta svega je da samo treba pokazati zube i gotovo
ovo veče pijem sve što teče
ma je,oni su meni u zadnje vreme sumnjivi...sjećam se još prije kad mi je tata kupovao prvi komp (prije 3 i nešt više od pola godine) bili su malo zezali...bilii su bome neuljudni,e onda su mom tati ošli živci pa se on tamo počo derat na njih ovo ono da će ih tužit e onda su se spotovci smirili ko bubice...a stvar je bila u tomu da nisu mogli staviti ddr u kućište i onda je moj tat to htjeo napravit a oni se počeli derat pa je bilo svega (a najživčaniji su ti servisanti,a ovi šta sjede za kompjuterom na katu ono u zagrebu kad vam preporučaju komp ili nešta oni ljepo pitaju a serviseri živaciiii...)al dobro sve radi i danas imam taj komp slab je al nema veze...
na ljeto dobivam nov komp i naravno sastavljam ga sam..
kupio sam kod njih grafu za 1500 kuna, i crkne za jedno dva mjeseca. i dobro dali ti meni oni novu, ja sam samo pogledao dali je unutra nisam nis posebno gledao. i sad ti dodjem u lokalni servis covjeku da mi to ugradi, i veli mi gdje si kupio graficku iz kojeg oglasnika??? kazem mu ja kakav oglasnik, nova novcata nikad ustekana u komp nije bila , sada sam je podigo jer mi je stara crkla. a grafa je imala sa strane na ploci valjda strgana dijelove pa je to lijepljeno nekim tvrdim lijepilom, ventilator pun prasine, coolerov gornji dio sav neki pobrusen, izvijan, e popizdio sam. zas sam ja dao 1500 kuna, zato smece kaj je neko bacao po sobi( sudim po izgledu)???? i onda nek mi neko kaze da to nije stoka od ljudi i onih koji to drze.
vemil nije ni posebno ali zasad nikad problema!!!!!
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
HGSpot ima nekvalitetne stvari i to je ziva istina!Bolje ne kupovati stvari od njih!![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
dobiš komp kakav ti ga tko složi... i ve-mil, i hgspot i kojekakvi ducani imaju kojekakve tipove u servisu (bili to praktikanti a čak ima i nesposobnih koji tam rade..) ja nikad nisam kupil cijeli komp, uvijek u dijelovima i sam ga sstavljam... iznimka je bio prvi komp i to daleke 95'... istina, nagledao sam se svakakvih kombinacija po kučištu... ako netko kupuje prvi komp, sigurno imate nekog frenda koji vam je voljan pomoći da složite konfu i da vam je on sastavi... ja sam polovici sela nabavljo kompove... a i kad uzmem sve po komponentama, tražim garanciju za svaku komponentu, i kad ju otvorim vidim dal je nova ili korištena... zato i stave naljepnicu na kučište... jednom ja otvorio kučište sa naljepnicom a radeonka 9600xt prašna, znači korištena... tražio sam novu i dali su mi je... riječ je o HGspotu... tak da, kak si sami napravite, tak je...
Bookmarks