Nemoj zid, nije (još) vrijeme. Možda bi razmislio o flashanju?
ovako, nabavio novu v360v za jako male pare, i naravno ne bi to bio ja da nisam odmah išo drkat po njoj.. ugl. nabacio par skinova, i ne mogu više uključiti da mi u meniju budu ikone, nego samo popis.. a u tom popisu mi fali opcija za promjeniti podatkovnu vezu (memorijska kartica/data-faks).. nemam pojma na koju foru, ali uspio sam promjeniti sa data-faks na mem karticu, ali nemam pojma kako ni kada, i sada ne mogu spojiti mob preko p2k toolsa da poredim sve to.. imate kakav prijedlog, rješenje, ili će završiti u zidu?
Nemoj zid, nije (još) vrijeme. Možda bi razmislio o flashanju?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
aj dobro, ide flash.. koji da stavim, yuet 1,7 ili koji već? ima ko kakav link za skinut?
skinuo yuet 1.8, ajmo vidit našta to liči..
Zadnji uredio Inovator : 07-02-2007 u 16:50 Razlog: 2 posta zaredom
ne mogu instalirat RSD lite, kaže da je defaultna instalacija na D:, a da se može instalirat samo na C:
vratio sam sa sys mechanic nazad na c i dalje neće.. je to samo meni tako ili ima još netko takav problem?
napravio sam backup s tim, ali kako se flasha, da nešto ne pojebem..
Jednostavno, upališ flashbackup, ako imaš verziju 3, odabereš u active phone profile svoj mob, odabereš flash koji češ ubaciti u mob, stisneš write data i to je to...![]()
wicked, prejeben je ovaj yuet 1.8.. sad još koji skin nabacit..
hvala svima na pomoći!
Samo drugi put prije bilo kakvog mijenjanja, koliko god jednostavno bilo, napravi backup tog filea koji mijenaš
Za menu postoje 2 mma filea, tako da ako nešto zezneš s moba opališ master reset i on sam vrati backup (mma_dcp). Zato njega ne mijenjaš paralelno sa mma_ucp, nego ga držiš "starog" dok god ne budeš 102% ziher da je novi mma OK.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks