2) imaš sve u temi motorola suerthread, a driveri su tu
3) koji operater ti je na e1000?
Imam nekoliko pitanja vezanih uz Motorolu E1000
1)kako da uključim 3G,tražio sam,ali nisam našao,i mogu li gledati neke TV programe i kako?
2)imam USB kabel za e1000(original),ali uz njega nisam dobio nikakav CD za instaliranje drivera ili programa za prebacivanje sa kompa na mob i obrnuto.Odakle da skinem te drivere i program?
3)kada probam ući u internet,kaže mi da moram postaviti internet postavke,između ostalog i internet stranicu.Koju stranicu da stavim?
Flash je : R26LD.83.89.27i
2) imaš sve u temi motorola suerthread, a driveri su tu
3) koji operater ti je na e1000?
operater je Vip,a prvo pitanje?
prvo neznam, nisam nikad koristio taj mobitel.
A to za internet, trebaš negdi naći na vipu postavke za web sesije, ja se ne snalazim po njihovoj stranici, probao sam
Da je tmobile bi znao..
Nazovi vip i reci da ti pošalju postavke za mms i gprs za motorolu e1000 i u roku minute ti dolaze postavke u obilku poruke koje samo spremiš.
ovdje si mozes narucit postavke na mob(za 3G ti treba broadband)
Ok,rješio sam 1. i 3. problem,još samo 2. Hvala svima.
drugo pitanje se riješava pomoću searchanja foruma i zato nisi dobio odgovor od nikoga pošto si pitao banalno pitanje koje se spomenulo 123321 puta na forumu. no evo, kad si lijepo pitao, GoGs pomogne
Driveri
Nešto o E1000
kako instalirati drivere
i program koji ti treba za manipulaciju tih pizdarija zove se P2K tools 3 sa podrškom za 3G modele koji možeš skinuti OVDJE
Eto ti sve na jednom mjestu. Nadam se da si zadovoljan odgovorom jer ja jesam
Poštovanje![]()
a neznam zašto, ali svi tako..
Pa di je stalo? Ti ga uštekaš, što dalje?
mislim da se to samo stavlja.
Uglavnom je skroz jednostavno. Staviš sve drivere u jedan folder, uštekaš mobitel i pokaže ti ono found new device, pita te za drivere i kažeš da ćeš sam postaviti njihovu lokaciju i namjestiš onaj folder.
Imam još jedno pitanje:
-ima li e1000 mogućnost videopoziva i ako ima kako ga pokrećem?
Googlao sam,nisam ništa našao,a nema papire(upute) od moba,pa ne znam
Još jedno pitanje:
-kada hoću vidjeti koliko imam love na računu,uvijek mi piše nije dostupno,a mogu ići na vodafone live.Je li to do mreže ili...?
Nazovi SZK pa pitaj, oni će prije znati odgovor.
Nezaboravi *101#![]()
Imam ja jedno pitanje:
Jer postoji koji drugi program za prebacivanje slika i muzike na e1000?
Jer onaj mobile phone tools cesto ne prepoznaje mob ili prilikom slanja prikaze da nisu instalirani driveri itd.
možeš i sa P2K commanderom
Imam još jedan problem:
Zvučnik mi ne radi,tj. radi kada me neko nazove,onda se čuje zvuk ili kad mi stigne poruka ili kad slikavam,pa se čuje zvuk okidača.Ali ne radi mi zvučnik kada npr. hoću slušati glazbu ili gledati TV.U čemu bi mogao biti problem?
Bookmarks