I ja mislim isto... Boli me briga za prodaju, al ja volim imati citav i ocuvan mob, pa tak da nosim taj cc na mobu... kao sto dubrava kaze mob je ljepsi bez toga, al, sta ces... Ak ga hoces sacuvati moras nesto zrtvovati...
također....uopce nije zbog prodaje moba,pa ako sam ga tek uzeo,zasto bi mislio na prodaju ako ga mislim duze koristit...a to mi je jedino i zao,imam osjecaj ko da ga cuvam za nekog drugog kad ga prodam,pa bi rađe bez toga koristio,ali veci ekran,lako se izgrebe...i sta cu onda s ogromnom crtom prek ekrana...to je jedini razlog za taj cc....a ja ga cesto skidam,jer je fakat mnogo ljepse bez tog...
bio nekad oglas...
I ja mislim isto... Boli me briga za prodaju, al ja volim imati citav i ocuvan mob, pa tak da nosim taj cc na mobu... kao sto dubrava kaze mob je ljepsi bez toga, al, sta ces... Ak ga hoces sacuvati moras nesto zrtvovati...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ma cc je glupost ak chete pazit na svoj mob neche vam se ni izgrebat,a ak vam se i izgrebe ekran imate displex i polirajte![]()
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Pa poliraj cijelo vrijeme i sta dobijes??? Ode ekran u k...., mozda par puta to napraviti i ispadne ok, al sad cijelo vrijeme... razmisli... Mozes ti paziti na mob koliko god hoces, al svako malo on ce se zakaciti za rub od hlaca, za neki klinac i onda ce ti ostati crtica na ekranu i sta onda... ajmo polirati... NE
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ja iz dubrave iso u precko trazit ducan i naso jedva... nego neki dan setam gradom i naiđem na ducan s maskama i tim...vlaska 111 mislim da je ta adresa, između kvatrica i petrove...uglavnom imaju isto cristal jacket,ima i za k750,samo sto nije 40kn nego 50kn al nikakva strasna razlika...a neznam lik je reko u crazy shopu da nece mozda ni dobivat vise tu robu il bar ne tak cesto...dok tu ima vise komada vidio iz izloga...
bio nekad oglas...
Ja kupila CJ za k800i prije 4 dana u prečkom u crazy-shop-u i super je.![]()
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
Ako paziš na mob Ne! ako si jedan od onih kojima sve ispada iz ruke,onda definitivno
ajd mi samo reci sta je super,izgledom?...jer nikako nije super,ja poludio vise,morao sam skinut tu plastiku,jest da fakat cuva mob na sve nacin,ne mozes ga ogrebat,al sam osjecaj te plastike i to cini mi mob ne privlacnim za koristenjem...jel znas kako k800 na pozadini ima finu masku na dodirja sad stavljam cc samo u exstremnim situacijama...
bio nekad oglas...
mogao bi naruciti cristal jacket jer je stvarno best buy. citajuci postove vidim da su ljudi vecinom zadovoljni...
Pozdrav ekipa!
Dali itko zna gdje se kod nas može kupiti Crystal case za k750i?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks