evo i ja sam u istoj poziciji da se dvoumim izmedju e900 i kg800:
zasto?
do danas sam 100po100 htio uzet samsunga preko oglasa za 210 E, ali pojavom KIKIRIKI ponude od tele2, razmislio sam mozda bi mogao uzet kg800 za 1100 kn i jos imam i garanciju?!
koja su vasa misljenja u ovoj situaciji???
po specifikacijama e900 i jeste nesto bolji,ali to nije presudno.
sad sam tek vidio, samsung ima display 240x320 i 2.0mpix kameru , dok LG smao 176x220 i 1.3mpix kameru i nema mmc slota.
ma, i ja zabrijavam glupostizbog kikirkija sam poceo razmisljat
dakle kikiriki + e900 je sljedece...![]()
![]()
Ma definitivno E900... po meni je u svim pogledima bolji od Kg800...
Mislim da bi ti to bila dobra kombinacija: kikiriki i E900...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
meni bi bila bolja kikiriki i čokolada, ima frend e900 i malo sam probao mob, meni je dosta teško se naviknut na pola senzor i pola obične tipke, dok mi je kod čokolade normano navigiranje, još nisam skužio oko tog javljanja, jer netko probao, kod poziva stisnut one sa strane tipke i slušalicu?
![]()
...manje je više...
Koliko sam aj čitao, na LG kg800 se mora "otvoriti" mob da bi se javio...
Kod E900 niej takav slučaj... samo stisneš gumb sa strane i možeš se ajviti...
ma lako se navikneš... samo trebaš koristit mob jedan dan i nemaš frke...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kratko i jasno D900.To nije uopće za uspoređivat.LG je shit....ako dvojiš između e900 i LG-a uzmi e900....bolji po funkcijama(bolja kamera,kvaliteta izrade,više memo itd).Govorim iz iskustva imao oba telefona.Poz!
imao i ja oba telefona i ostao pri kg800,ljepsi je,privlaci vise pogleda od samsunga,a i po funkcijama nije za baciti,taj samsung izgleda ko masa drugih mobova,po nicem poseban.sad ovisi jer ides na izgled,ili vecu funkcionalnost
tnx svima.
ma i ja zadnjih 2 god imam samo samsunge, najprije zbog dizajna, a i navikao sam se na njegove opcije, tako da sam i vise nego upoznat s istima!
e900 it is!!!
i kikiriki naravno...
EDIT: uglavnom idem na izgled, ali me nekako samsung vise vuce!![]()
d900!!!
od navedenih d900 ima najbolju kameru(3,2mpx),ako ti je skup uzmi e900
kg 800 je dizajnerski pun pogodak,ali mu specifikacije i nisu bas nesto,a cuo sam da je i prilicno kvarljiva roba.d900 bolji u svemu i skuplji.izbor je stvar osobnih pretenzija.![]()
Bookmarks