Jeli imaš wireless?
BTW:
[/URL]
pa se ti misli..
danas je 2.2. ja imam 1 gb potrosen vec a nisam nista skidala, osim par stranica al nemoze pobogu 1 gb otic**** danas nisam ni bila skoro na netu
i btw.
ima flet trefik sad na optimi
dali mi je rjesenje uzet flatmin i placat 70 kn prometa optimi, i 79 kn brzine t-comu i imat flat ili ostat na ovom govnetu ?
sta mislite o tome?
Zadnji uredio Inovator : 03-02-2007 u 03:38
Jeli imaš wireless?
BTW:
[/URL]
pa se ti misli..
nemam wireless, osim toga imam paket od 5 gb, sto znaci ako nastavi ovako gotovo mi je za par dana... i sta onda placat 20 kn svaki drugi sljedeci dan....
ne pada mi napamet
sta mislis o ovom optiminom, jel se to isplati, jel ima neka caka...
mislim 70 kn optimi + 79 t-comu bi bilo ok..
jeli ti tko zna username i pass?
Jeli možeš provjerit kada je sve spajano, da vidiš jeli od tebe?
paa i nije loše. Neznam, nemam ja iskustva s optimom.
Sada je kasnosutra će biti više njih online pa ćeš dobiti stručniji savjet..
Zadnji uredio Inovator : 03-02-2007 u 03:38
A da nisi imala upaljen neki torrent ili neki drugi, p2p program?
Moguće da je s njima otišlo na upload..
ne, samo msn i par stranica...
Njihova greska. Pisalo je da nas mole da nebudemo povezani zadnja 2 sata u 1. mjesecu da se nebi potroseni promet prebacio na sljedeci mjesec zbog neke greske.
EDIT: Evo na dnu ispisa spajanja za 1. mj:
"Napomena:
Zbog ograničenja tehničkog sustava obrade prometa, predlažemo da posljednja dva sata zadnjeg dana u mjesecu prekinete vezu s internetom kako bi izbjegli mogućnost prebacivanja korištenog prometa u slijedeći mjesec."
izgleda da je ostalo...
i sad nikom pa nsita jel
a jel je onda taj optima traffic da dajem 79 kn t-comu za brzinu+za flat optimi 70??? jel to onda sve sto placam?
Ako nemaš ugovor s T-Comom,onda da. Ako imaš ugovor,onda moraš davati još 20kn T-Comu za onih početnih 1GB. Što se tiče prometa,obavezno promijeni password ili nazovi SZK. A baš da je od prošlog mjeseca ostalo 4GB,ne znam... Meni je router na Always on i nikad problema. Jednostavno ti ne može toliko ostati,znači da si u 2-3 sata prebacila nekoliko GB,što je na 1Mbit/s vezi nemoguće
Da, ja sam bas danas poslao zahtjev. Ako po danu i prijeđeš tih 5 GB, svaka slijedeća 2 GB ti koštaju 20 kn s tim da smiješ prijeći 512 MB bez naplate, dok je kod T-scuma 1 GB 20 kn i ne možeš ništa prijeći.
to super zvuci...
najvjerovatnije cu i ja poslat zahtjev....
Ako predes na optimu sam prekines se spajat sa lozinkom i ne naplacuje ti se nikakav paket prometa ako se ne spojis niti jednom u mjesecu preko njega...
Sto je komp bez 50 dB,sto je mob bez pol kile....
Bookmarks