Ovo sutra uzimam na pretplatu definitivno
Tele2 švalersku tarifu mogu aktivirati postojeći i novi Tele2 pretplatnici do 31. 03. 2007. Razgovaraj po 0,85 kn / min i iskoristi minimalnu mjesečnu potrošnju od 85kn na pozive i SMS prema svim mrežama!
Prijelaz iz drugih pretplatničkih tarifa u ovu tarifu naplaćuje se prema standardnom Tele2 cjeniku što znači da se prva promjena u kalendarskoj godini ne naplaćuje, a svaka ostala iznosi 40,00 kn.
Ukoliko korisnik uz promjenu tarife uzme dodatno i mobilni telefon, promjena tarife se ne naplaćuje! - Uz kupnju mobilnog telefona potpisuje se ugovor na 18 mjeseci, a naknada za uključenje uračunata je u cijenu mobilnog telefona. Bez kupnje mobilnog telefona naknada za uključenje iznosi 0,95 kn te nema obaveznog trajanja ugovora.
iPhone 5s 16 GB
Ovo sutra uzimam na pretplatu definitivno
I feel the need -the need for speed!!!!!
ovo je fakat dobro.
85 lipa / min prema svim mrežama u hr
Ovo je odlično tele2 je svakim danom bolje i bolje. Idemo zvat!![]()
Fino... Kreće se nešto barem.
Sad će ekipa nahrliti na mobove sa akcije 500kn popusta, ipak je zadnji dan danas![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pošto sam u tarifi 0 (0,39/1,39kn), prelaskom na ovu uštediću oko 30ak kn mjesečno.
Više bi mi odgovaralo da ponude nešto kao 100 sms za 10kn i sl.
Mada ova ponuda je sasvim dobra i sigurno će privući dosta korisnika s njom.
pa tarifa je čisto ok, ali svaka ima čast koje ime su smislili za tarifu
Pa to je samo novo ime za staru tarifu 85.
Ja tu tarifu imam od pocetka rada Tele2 i isto imam 0,85 kn prema svim mrezama, a i 85 kn pretplate mogu potrositi prema svim mrezama.
Zadnji uredio kokibj : 05-02-2007 u 22:53
ONE X & Sensation & Desire by HTC
zaista jednostavno.jeftino
After all...
Ajde nemoj dezinformirati javnost:
Isječak s Tele2 weba:
"Tele2 švalersku tarifu mogu aktivirati postojeći i novi Tele2 pretplatnici do 31. 03. 2007. Razgovaraj po 0,85 kn / min i iskoristi minimalnu mjesečnu potrošnju od 85kn na pozive i SMS prema svim mrežama!"
Dakle??
Pozdrav...
ma dečko se malo zanio.
Meni tako i tako poruke ne trebaju.Pošaljem ih možda 5-6 na mjesec ako i toliko,tako da mi ja ta tarifa super,pogotovo radi toga šta ide prema svim mrežama
I feel the need -the need for speed!!!!!
ovo je daleko najjeftinija tarifa u HR i treba iskoristiti dok traje.85lp prema svim mrezama je stvarno povoljno![]()
![]()
A bas sam se danas otisao prebacit na tele2 pretplatu da mogu aktivirat tu tarifu i sad ovo s porukama znaci palac![]()
a ja zvao prekjučer službu, i žemsku isprepado da kak na jednom dijelu stranice piše da su ukljućeni, a na drugom da nisu... i žemska ode provjerit i vrati se s informacijom da JE uključen sms... sad ih idem opet zvat...
zvao sam i ja i kaze da su sms-ovi ukljuceni u tih 85kn.
Sta onda na kraju jesu ukljuceni ili nisu?
Da bi se prebacio s mukte tarife na to to moram ici u neki tele 2 centar? ili mogu rijesiti telefonom ?
ja sam zvao, i opet mi je žemska prvo rekla da JESU, a onda se "ispravila" i 100% potvrdila da NIJE uključena cijena sms-a...?!?!?!?!?
kod švalerske tarife piše:
"iznos koji u cijelosti možete iskoristiti na sve pozive prema svim mrežama, osim roaminga"
a kod kikiriki i ostalih tarifa piše:
"iznos koji u cijelosti možete iskoristiti na sve pozive i SMS, osim roaminga"
moraš ići u neki centar... sa time su se sve složile...
Etp...rekao sam vam u pocetku da postoji neka "kvaka"...
Dakle, izgleda da su se predomislili ili su na stranicama stavili krivu informaciju. Sad opet piše da se može potrošiti i na sms i mislim da je to sad konačno!![]()
"Tele2 švalersku tarifu mogu aktivirati postojeći i novi Tele2 pretplatnici do 31. 03. 2007. Razgovaraj po 0,85 kn / min i iskoristi minimalnu mjesečnu potrošnju od 85kn na SMS poruke i pozive prema svim mrežama, osim roaminga!"
Oho, fino, sutra dakle uzimam švalersku![]()
Nego, malo OT...ak uzmem na bla bla tarifu s mukte brojem, jer mogu namjestit gore broj sa 091 koji je prebacen na tele2 mrezu?? Mislim, znam da bi se trebalo moc, ali nakon ovog sa tarifama, i onog sa imenicima...vise nikaj ne vjerujem:bunny:
Bookmarks