..evo kupio sam K750i od lika koji je garantiro da je novi..Mobitel je izgleda novi ali mislim da nesto ne valja sa memorijskom karticom. Kad sam ga upalio i isao na status pisalo mi je pod Memory Stick: 43MB...
..e sad, nije mi jasno zasto ako je kartica od 64MB, nova i nisam nista snimao na nju ??
...kad vec pisem jos jedno usputno pitanje..
"pimplo" sam po njemu oko 6-8 sati i baterija mi je dosla na 64% pa me zanima kolko vama traje baterija kad ga koristite ful puno...?
hvala
..di to mogu provjeriti na kompu?
..pokušao sam tražit u PC Suite-u pod file manager i nema uopce "Memory stick", nego samo "Memorija uređaja"...
...al nigdje u File MAnageru nema opcija Memory Stick ili nekaj slično...Nemrem ga otvorit jer ga nema odnosno ne vidim di pise..
..aj budi ljubazan pa mi po koracima napiši kaj di stisnut...ja ovo napravim:
1.upalim pc suite
2.odaberem file manager
3.Stisnem na ikonicu My K750i
e sad, tu nigdje nema Memory stick.....jel nekaj krivo radim?
card reader?
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
ne kuzim...
gle, tek sam ga dobio tak da nisam upoznat sa svim terminima i mogućnostima...kaj je to?
daj probaj malo opširnije objasnit ak mi znaš pomoć....ko da curi objašnjavaš kaj je ofsajd
e, da...i chemu služi Memory Stick Duo Adapter...
KAK DA NA KOMPU VIDIM MEMORY STICK KAD GA NEMA KAD GLEDAM SA PC SUITE?
FALA
...ko prvo - instaliraj My Phone Explorer - puno bolje od PC suita...
...drugo - card reader - čitač memorijskih kartica (u tvom slučaju Memory Stick Pro Duo)...
...treće - adapter ti služi da tu karticu koristiš u uređajima di idu obične Memory stick kartice, jer je Duo manja..
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Formatiraj karticu na mobu i gotovo!![]()
evo formatiro sam je i imam 60MB slobodno...
hvala svima
Bookmarks