Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 21 od 21

Tema: k800 vs n80

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samo malo...ne razumijem ja bas taj wlan previse....to nije ono ko na laptopima da se spajas prek drugog modema i besplatno surfas...i ne kuzim vise ni kak se naplacuje vise kod nas,vremenski ili cini mi se po kilobajtima....jednom sam se bio opekao i dosao mi je racun od 500kn! za taj wap i rekao nikad vise na to bacat pare...rađe ja skinem prek kompa i prebacim a pare trosim na razgovore,a mail i to ne koristim bas ni na kompu(jedino msn,cafe mobil i bela) dakle sto je wlan tocno? ... i sjecam se kad sam imo mpx200 spotovi su bili presavrseni al doslovno,bilo koj spot sam konvertiro za smartphone i glatko i odlicna slika...dok sam filmove skidao preko jednog foruma i bili su fakat ok za pogledat..road trip po nekoliko puta gledao..slika ok,i sad me zanima na ovom,nikad nisam probao,a bas se zazelio gledat filmove i to,pa sad, znaci mp4 na k800 bi moglo bit ok slika?(ako netko zna usporedit s mpx200 recimo) jer oni filmici koje sam dobio s mobom su tapija uzas...
    bio nekad oglas...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dubrava Pregledaj post
    samo malo...ne razumijem ja bas taj wlan previse....to nije ono ko na laptopima da se spajas prek drugog modema i besplatno surfas...i ne kuzim vise ni kak se naplacuje vise kod nas,vremenski ili cini mi se po kilobajtima....jednom sam se bio opekao i dosao mi je racun od 500kn! za taj wap i rekao nikad vise na to bacat pare...rađe ja skinem prek kompa i prebacim a pare trosim na razgovore,a mail i to ne koristim bas ni na kompu(jedino msn,cafe mobil i bela) dakle sto je wlan tocno? ... i sjecam se kad sam imo mpx200 spotovi su bili presavrseni al doslovno,bilo koj spot sam konvertiro za smartphone i glatko i odlicna slika...dok sam filmove skidao preko jednog foruma i bili su fakat ok za pogledat..road trip po nekoliko puta gledao..slika ok,i sad me zanima na ovom,nikad nisam probao,a bas se zazelio gledat filmove i to,pa sad, znaci mp4 na k800 bi moglo bit ok slika?(ako netko zna usporedit s mpx200 recimo) jer oni filmici koje sam dobio s mobom su tapija uzas...
    wlan se ne naplacuje
    lan je local area network i nije kao internet
    druga stvar je kaj se ti s toga spojis na internet prek kompa koji ima wlan

da sam na tvom mjestu uzeo bi symbian
    vec skoro 2 godine imam n6680 i izrazito cijenim mogucnosti symbiana

Zatvorena tema

Slične teme

1. K800 mali review :)
    By imaticx in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 482
    Posljednji post: 03-02-2009, 12:16
  2. k800 pitanje u vezi garancije?!