Meni je OK pisati poruke i na K800, a jučer sam probao pisati poruke na curinoj N70... Ide stvarno dobro samo što ima male tipke... Al treba se naviknut...![]()
najbrze pisem na 3310, taj mob je legendaran za pisanje sms poruka
Meni je OK pisati poruke i na K800, a jučer sam probao pisati poruke na curinoj N70... Ide stvarno dobro samo što ima male tipke... Al treba se naviknut...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
najgori su mi motorole jer imaju kao obrnut meni,umjesto da stisnem ok il kaj vec,stisnem prekini...to me stalno zivcira...kad sam navikla da druge mobove..
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Izvorno postao Ico
Uređaj sa TS-om je dobar kako kome no moramo se složiti da su odvratni kada ste u pokretu.Izvorno postao sodom
Ali uređaji poput Varia, Tytn, MDA Pro itd. su kraljevi za pisanje teksta, i nema tog dummy telefona kojeg mi možete ovdje navesti i reći da je bolji za pisanje mailova i sms-ova.
To je kategorija za sebe, i iako ih se može nazvati mobitelima oni su mnogo mnogo više...
Samom ovom izjavom tu staje kraj ovoj listi jer nema potrebe praktički više navoditi nikakve nokijice, SE i ostale dummy telefone jer bolji nisu i nikad neće biti.
Svaki idući uređaj koji im može parirati je neki drugi uređaj (mobitel) sa QWERTY tipkovnicom i ništa drugo.
The list ends here![]()
Zanimljiv tekst o slanju sms poruka za bozicne i novogodisnje praznike mozete pogledati ovde
izgleda da je gotovo svima tj velikoj vecini 3310 bio najbolji mob...fakat je bio super
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
po meni naj mob za sms je Siemens cv65, proba san na drugima i na nijednom nije ko na cv65, mob je zakon![]()
3210 je stvarno kralj SMS-ova,to mi je bio prvi mob i na njemu sam naučio tipkati. Poslije mi se na Siemensu bilo teško naviknuti na razmak na jedinici i točku na nuli. Skuplji Siemensi (poput S65 & SL65) su dobri za poruke jer imaju tvrde plastične tipke,a ovi jeftiniji (npr MT50,C45) su imali gumene i spori soft,pa od brzog sms-a 0 bodova. Sad sam opet imao period navikavanja jer 6280 ima HR slova kad piše poruku![]()
nokia je meni najbolja za sms... bilo koji model nemože se pogriješit al ako baš moram izdvojit neka to bude 3310... (osim 3650 i 3660 te bi jedino izbacio zbog one tipkovnice u krug)
E70 definitivno
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Nokia 3310
Imam e61, ali ostajem pri mišljenju - najbolji za poruke do sada: MDA Vario
Nokia 3310, sjecam se da nisam morao uopce gledat u ekran dok sam pisao i tocno bi znao kad sam fulao tipku il nes, ma legenda od moba za poruke, ne znam...tad sam valjda pisao puno vise poruka, al ni s jednim drugim nisam imao taj feeling za poruke, haha jos jednom moj glas za 3310
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
ako je ko probao sonyericsson t68i (onaj prvi) onda ce znat o cemu pricam... Mobitel je tesko smece al poruke pisat na onoj tipkovnici ide ko po loju, tipke su dosta spustene pa prst lagano prelazi sa jedne na drugu a dovoljno su odmaknute da bi stisnuli dvije... da ne napominjem i tipku (gore/dolje) sa lijeve strane mobitela koju se moglo stisnut da se prijede na novo slovo, bez cekanja...poslije nisam jos nasao tako dobru tipkovnicu...S onim se stvarno da napisat knjiga...
moje misljenje da 3310 ne mozes tako pisat brzo jer su tipke previse udaljene pa samim time oduzima vise vremena....al mobic je zakon...
sad kad sam sa k800 prešao na 6233,mogu reći da sam se preporodi što se tiće sms,naj tipkovnica koju sam do sad imao prilike koristiti...
alcatel OT101 easy touch
3310 i meni,legendarno nest
Definitivno x200...tipkice su dosta velike i mekane,tako da se gotovo i nemože pogriješiti i poruka se napiše u rekordnom roku! Stvarno the best kaj sam zasada imao od mobitela za poruke,iako je mob kao mob smeče jer nema funkcija...naravno i 3310visoko kotira ,a tu mi je i cxv70 koji mi je nedavno riknuo,ali šta drugo očekivati od siemensa...fala bogu pa se na greškama uči,tako da siemensa više nikad neću ni pipnuti ,a kamoli kupiti![]()
sjever pjeva gradu najljepšu baladu...
...ovako:
prvi 3310
pa 6600
i sad W810i
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
k750 definitivno.....cak i da nije najbrzi najveci gust je ima predobre tipke za pisanje...ima fine mekane tipke![]()
bio nekad oglas...
i meni nije loš, mada prvo moraš uvijek isključivat jebeni t9, a pred kraj duge poruke soft počinje usporavat.
inače, do sad ni sa jednim jedinim mobom nisam bio potpuno zadovoljan što se tiče tipkovnice, a 2 ću izdvojit kao posebno katastrofična: ericsson t65 (tu ti prsti otpadnu dok naškrabaš poruku) i motorola l6 (strašno nešto, znao sam stiskat po tri tipke istovremeno).
nego, zanima me kakav je bs c81 po tom pitanju?
Definitivno 3310.Na toj se starudiji tipkalo ko ludo
Meni je dobra nokia 3310, stvarno brzo pišem po tom čudu, a i dobra mi je motorola v547, ima dobre i dosta velike tipke..
3310 i 5110
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Bookmarks