Mislim se malo modernizirati i preći na Optimin DSL na 24mj. E sad u ponudi imaju samo ovaj modem za 1kn, zanima me kakav je s obzirom da je (kolko sam se informirao) Huawei kineska firma.
Specifikacije sam našao na njihovom sajtu:
http://www.huawei.com/products/termi.../view.do?id=87
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Modem je sasvim OK. Imao sam priliku koristiti/isprobati videokonferenciju preko dva ovakva modema (dva OptiDSL-a) i stvar kopa bez ikakvih problema. BTW. kudikamo bolji od ovih sranja što T-Com sad nudi (Kasda shit).
Taj Kasda mi se cijelo vrijeme mota po glavi, i sam sam imao problema s njim kad sam ga instalirao.
avaya: jesi isprobavao modem kao router? I meni bi trebao poslužiti, između ostalog, i za videokonferenciju (kakvu-takvu, jer bi uzeo 512/192 brzinu)..
Radi u routing modu bez problema... Za videokonferenciju će ti trebati veća brzina uploada da bi dobio kvalitetu dostojnu business klasi što sam ja probavao... Testirao sam s dva standalone videoconferencing uređaja (19" monitor s ugrađenom kamerom, zvučnicima, mikrofonom) direktno spojena na Huawei MT8880. Brzine oba OptiDSL-a su bile 2048/384 kbps. Sve radi mrak, čak i na manjim brzinama ali naravno i nižom kvalitetom slike. Sve ovisi što očekuješ... BTW. imam ti User manual za MT880... Ako te zanima javi pa ti pošaljem...
Skinuo sam neki manual sa njihovog sajta al ga nisam jos proucio. Mozes mi poslati na mail taj tvoj (mail).
Konferencija mi ne treba neka bjesna, obiteljsko cavrljanje na daljinu i te fore, malo da se vide![]()
Zadnji uredio xlr : 05-02-2007 u 00:23
Bookmarks