..dali se može resetirati tako da skineš klemu sa akumulatora na petnajstak minuta!?!?
Jel zna netko kako mogu dekodirat taj radi, radio je dosta star, neznam kolko točno,al je dobar,pa da netrebam kupovat novi.
Sestra je zaribala cod, unjela je 3 puta krivi i sad niša ne reagira, stalno su upaljene tri crtice na displeju.
Molim vas pomozite,da nekupujem novi bezveze.
..dali se može resetirati tako da skineš klemu sa akumulatora na petnajstak minuta!?!?
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
To sam i ja mislio al neće.
napisi serijski broj radija.
dobar grah daleko se čuje
EssenCR 43
Serial:
BP2753R8571931
probaj sa 3387 ili 1387
1387 mi je pasword,al nemogu niš upisat jel je blokiran ko kad na mobitelu pogriješiš pin 3 puta,a kak si to saznao za taj pasword?
trebas uc sad u unlock mode, a na tom modelu ne znam kak se ulazi. odnosno treba unijeti drugi kod za odblokiravanje.
a kak sam saznao? Sad da ti velim da ti poznam sestru ne bi mi vjeroval![]()
Pa pitam jel ima neki sajt ili nešto slično?
Probaj sa ovim Blaupunkt Calculator možda uspije na sistemu serijskoga broja sa radija.
Trudio sam se da ti nešto nađem na netu!!!
Download >> To download the file, please, click here ! << Download![]()
George Eliot
George Eliot
Meni ne stane ni sa copy paste,probao sam i to al neće,neznam zašto.
Molim pomoć oko koda za Blaupunkt essen CR43
serijski broj je:BP2753P8363683
Unaprijed hvala!
sta sad tebi treba...heh
imas gore onaj program pa pogledaj sa njim!
###1410989180026
Imam ovaj radio, bio je u kolima koja sam nedavno kupio.. e sad imam problem.. naime, radio radi, i onda samo odjednom prestane... amo tisina ni ne krci ni nista, sam jednostavno prestane da se cuje glazba... i onda nekad kada ga zagasim i upalim opet radi, a nekad ni tada nece... u cemu bi tu mogal biti problem,
Hvala unaprijed!
Jel aktivan ovde iko?
Iko je otišo na godišnji.Nema ti smisla postavljat takva pitanja tu. Idi na cice forum pa pitaj tamo. Problem je definitivno u elektronici i to je posao za elektronicara da locira i eventualno popravi iako je to za jeftiniji radio neisplativo.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Bookmarks