Hej ,jel se može nabaviti taj preračunator i za druge mobove ;P
Zvuči mi zanimljivo![]()
Ovako,došao mi je EL71 sa servisa i ostao sam ugodno iznenađen.
Umjesto očekivane verzije softa 31 koji je i ujedno dostupan sa BenQ-Siemens-ove stranice,ostao sam iznenađen kada sam ugledao softver verziju 41!I to za našu varijantu A508!Koja noje dostupna na webu!
Također su mi stavili FFS od verzije 41.
Da napišem što je poboljšano:
-Baterija traje cijelu vječnost duže na ovom softu od početne verzije softa 12(Mnogo duže)
-Pri prijenosu preko Bluetootha dobije se pitanje da li se želi primiti podatak koji se šalje(Slika,melodija,....),što je po meni fenomenalo jer je meni jako smetalo što to na prijašnjim mobitelima od(BenQ)Siemensa nije bilo,jedan veliki+
-Sada se može odabrati dužina zvona kad zvoni za primljenu poruku,čini mi se da se može odabrati od 1-99,ali nisam siguran
-Onaj shortcut što je bio blokiran na t-zones na kako da kažem,desktopu,može se namjestit na nešto drugo(To se nije moglo promjeniti na v12 koliko se sječam)
-Preračunator jedinica se promjenio dodane su ikone,dodano je još područja za preračunavanje
-Veća brzina softa opčenito
Nisam siguran da li je još što poboljšano,jer nisam puno po njemu prčao,ali ako što otkrijem novo tu ću napisati.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Hej ,jel se može nabaviti taj preračunator i za druge mobove ;P
Zvuči mi zanimljivo![]()
![]()
![]()
LOL,tek sad vidim,nego znaš na što mislim....
A ja baš mislio stavit jednog![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Koliko je to tebe koštalo?
ako imaš garanciju. onda ništa ne plačaš. tak ja bar mislim.
Imam i ja garanciju, ali sam iz OS...![]()
Ako si ga kupio u Osijeku, npr. u nekoj lokalnoj trgovini, odnesi u njih, oni to pošalju Agram servis i to ti riješe.
Besplatno je ako imaš važeću garanciju, samo ćeš malo duže čekati....
Kupio sam baš u T-mobile-u, ali teško ću se moći odreći moba na duže vrijeme...![]()
hmm...sad bi i ja svog poslao, ali mi je baš sad priresta srcu...uzea memorijsku karticu i uživan![]()
verzija sw-a je 12-ka![]()
Ako budeš slao,izvadi memorijsku karticu prije...
Nego
Nego...koliko tvom triba da se napuni? Moj mi je čuran zadnjih par dana...po ure i on punI danas mi je baterija izdurala svega do 3-4 sata popodne, sinoć se punio, je da sam cijeli dan visio po njemu, gledao filmove i to ali opet...
![]()
Pitanje za vlasnike el71: koliko vam traje baterija?
Fakat mi nije jasno, pise da dolazi s njime baterija od svega 570 mAh, pa mi nije jasno zakaj tako slabo, kad na mom benq c81 imam 820 mAh, s time da je grafika osjetno slabija i manje zahtjevna, a ne traje previse dugo, tj oko 2 dana...
Nadam se da je pitanje u sklopu ove teme....i da nisam fulao...
Meni traje 1 dan, mada kad ne kopam puno po njemu, zna izdržati do 2 dana, ali ja uvijek kopam po njemu, pa...
Danas sam bateriju do pola dana zaklao, sad jel nešto u kurcu sa mobitelom ili samnomMislim, cijeli dan video, muzika preko zvučnika, slanje preko BT-a...svejedno me iznenadilo kako je krepao
![]()
Mob je odličan, samo napravit update softwarea i nabavit jaču bateriju![]()
Imam i ja jedno pitanje,naime,želim staviti novi soft na el71,što znači da ga moram odnijeti na servis.E sada,gubim li ja garanciju ako preko servisa stavljam novi soft?
Naravno da ne,ako ga odneseš u MMMAgramservis,ako kod nekog lokalnog unlockera naravno da gubiš garanciju....
Nisi fulao,prvom prilikom ću ovdje staviti sliku betrije od EL71 i od S65 koja je praktički ista od C81,pa češ vidjeti razliku u veličini
Meni se baterija inače puni oko dva sata,sada sa softvare verzijom puno duže traje kad slušam mp3-ce preko zvučnika...
Naravno da ne,ako ga odneseš u MMMAgramservis,ako kod nekog lokalnog unlockera naravno da gubiš garanciju....
Da,mob nosim kod lokalnog shopa,a oni mi kažu da mob ide u Zagreb na servis i da se tamo sve obavlja,znači li to šta?
NEznam,ako si ga kupio u T-Mobileu,onda ga kod njih odnesi i oni će ga poslati...
Evo, i ja ću svog u ponediljak najvjerovatnije poslat preko t-mobajla u zagreb da mi naprave update, ako išta duže traje baterija jer ovako nikako nemogu dan skrpat s njim ko čovik. I jel zna iko di se može nabavit jača baterija za njega, recimo 1000mAh i slično? I jel iko nabavio slušalice za njega?
Znam da ih je bilo na nekom webshopu,ali teško da ćeš naći u Hrvatskoj.
Bookmarks