ne kod mene se to ne dogada.
imam isto n80
Pozdrav!
Zanima me da li ste vi koji imate doticni (ili ste imali priliku raditi s njim) primjetili kako se ponasa ekran kada ode u stand-by?
Naime, nocas u mraku pogledam prema mobitelu i vidim da je ekran blago osvjetljen.
Malo sam ispitivao i kada se ugasi glavno svjetlo, smanji se intenzitet i tako svjetli jos minutu i nakon toga se sve ugasi - ode u standby. Plava ledica pocne bljeskati, a s lijeve strane ekrana kao da dopire slabo svjetlo, ali dovoljno jako da se vidi u mraku, a i vide se obrisi svega na ekranu!
E sad dal je to i kod ostalih tako ili samo moj ima taj "feature"?
ne kod mene se to ne dogada.
imam isto n80
jos jednom da kazem, vidi se bas u mraku, u uvjetima slabog osvjetljenja bas i ne!
nevidljivi: koju verziju softwarea imas? makar, cini mi se da nije stvar softa...
ne ne vidi se u mraku
a inace imam jos uvijek prvu verziju posto sam kupio medu prvima.
bas planiram u mobis da mi stave novu verziju soft.
pogledao sam jos par komada i na svima se vidi!?!
na nekima jace, na nekima slabije...
hmm...
Sad sam provjerila u mrklom mraku, na mome se nista ne vidi.
Ja sam izgasila da mi blica plavo svjetlo, jel mene to zivcira i stalno mi skrece pozornost. Tako da na mome apsolutno po mraku nista ne svijetli.
Da ti nije neki odsjaj od blicanja plavog svijetla?
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Odes na alate - pa postavke - telefon - zaslon - stanje uštede energije... e to moras iskljuciti.
Ta plava dioda ometa i iritira, a nije da bas nesto stedi. Baterija mi traje isto bez nje kao i sa njom.
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
skuzio sam da ima veze sa polozajem slidera...
ako se pritisne uz rub ili malo pomakne gore-dolje...
hm, sada je sve u redu!
valjda mu je malo trebalo da se razradi, par puta gore dolje...![]()
Bookmarks