Odeš na google (mislim da se tako zovei potražiš npr. "Connect to internet via PC and BT" ili slične kombinacije. Ja koristim PC internet na N70 - super stvar.
Kako se spojit na net preko kompa... znaci da koristim adsl ali da se sve prikazuje na mobu... imam k610i i bluetooth na kompu.
Odeš na google (mislim da se tako zovei potražiš npr. "Connect to internet via PC and BT" ili slične kombinacije. Ja koristim PC internet na N70 - super stvar.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
A.. nije isto k610i i n70..
tu si 100% u pravu .... tnx
kolko ja skuzio to je moguce samo za smartphones... ?? ?jesam li u pravu
Najvjerojatnije si u pravu..
Ja nigdi na internetu nisam naletio na takvo nešto.. Da barem ima toga..
Ja nisam bio siguran dal' se može i sa SE K610i na internet, preko BT - ali mi se čini da sam negdje naletio na SE ali je bio serije P-800 ili 900.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
pa mislim da su te serije smartphone..
da evo ja surfam sa p910 netom preko kompa (spojen je kablom, a moze narano i preko bluetootha sto bi bilo puno bolje al nemam bt za komp)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
može li se na-gage-u preko kabla
Moguće, mislim da on ima symbian, ali neznam jeli svaki to podržava.
probaj..
Evo danas mi crko internet. Kad ga spojim na kom I kliknem connect crkne na kraju na registraciji,nesto PPP error I slicno.
Kakve to ima veze sa temom, ovo je za spajanje na net sa mobitelom, iako se to nemože izvest
Trebao bi otvoriti novu temu o tome, ili naći neku starnu sličnog sadržaja![]()
Ljudi ja imam 9500 Nokia imam sve za nju,Data kabel drivere,bluetooth,..Interesira me kako da se spojim na net (s mob.) preko PC.Ako netko zna molim pomoć.Hvala unaprijed.
Pa ako imaš ADSL, uzmi WLAN router i problem riješen.
Testis unnus, testis nullus!
Nemam adsl imam modem
ovako...
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=499485&postcount=45
a drugi puta slobodno koristis pretrazivanje foruma
jer bo...ovakvih tema ima vec oko ... (10?)
After all...
Bookmarks