i mene je zivcirao. stalno me nesto pitao,ali sad se opametio i upamtio sve i radi kao zmaj.![]()
![]()
![]()
ZA je opak. Stvarno dobar. A to što se svadi s Avastom, to Avast i najavi da je moguće kolinje. Meni rade zajedno bez beda: samo isključi u ZA sve one antispyware i antimalware, anti-ovo i anti-ono: ionako Avast ima sve te filtere i radi čisto dobro.
Ostavi se ZA da bude samo FW, Avast ima sve ostalo pod sobom, i stvar hoda.
A to kaj pita često - tako je podešen. Mene pitao prvih dan-dva, dok nije sve "zapamtio" i sad me više ne pita, osim ono što sam i htio da me pita.
Stvarno nemam prigovora na ZA...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
i mene je zivcirao. stalno me nesto pitao,ali sad se opametio i upamtio sve i radi kao zmaj.![]()
![]()
![]()
E ovako, da vam malo uletim u temu. Uz Nod koristim NetLimiter 2 Pro zbog njegovih funkcija a kako on ima ugrađen firewall nisam instalirao niti jedan posebno. Sasvim sam zadovoljan, ima sasvim dovoljno funkcija (jest da su dosta bazične, ali prosječnom korisniku ništa više niti ne treba).
Mogu reći slobodno da uz ta dva programčića nisam nikada doživio neugode da mi se ikakva gamad naselila u sustav.
Ne kažem da ostali nisu bolji, samo bi se mogao i ovaj firewall razmotriti.
Filseclab Personal Firewall. Odlican firewall. Pohvalili ga u bugu pa ga odlucio ja probat.
Ima bezbroj opcija s kojima i nije tesko raditi, dosta je pojednostavljeno.
Npr. ima opciju blokiranja nekih stranica, onda mozes namjestiti da te pita za konekciju nekog programa svaki put kad ide na net, a mozes ga pustiti stalno - meni je ova opcija mocna i nisam primjetio da to imaju drugi firewalli.
Pa postoje i pravila(rules) koja mozes namjestati i imas opciju kada ce raditi, tj. kojim danima(subota, pon,,uto...).
Takoder prati i status neta, itd... sad ne mogu nabrojati sve, koristim ga tek 10 min...
Ja isto imam kerio personal firewall i super je imao sam zone alarm pa mi je nešto stalno štekao .
I feel the need -the need for speed!!!!!
Imaju, imaju. Agnitum Outpost Pro ima sigurno...Izvorno postao M.M.
E ovo povlacim, jer kad sam(prvi put od kad ga koristim) poceo skidat sa torrenta firewall je potpuno "poludio".Izvorno postao M.M.
Stalno mi je izbacivao svoj pop-up trazeci dopustenje za shareazu, koje sam mu dao jedno 100 puta.
--od moga prvog posta u temi do evo sada (cc deset mjeseci) koristim
>Sygate Personal Firewall 5.6
i mogu sve samo najbolje reći, da se puno ne petlja, samo nadzire
(ne stvara nimalo panike >> a ne kao sa ZA).
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
zone alarm ja preporucujem
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Ako mislis skidat sa p2p programa ili torrenta onda ti je to zadnje sto ti treba.Izvorno postao microhard
hm..da se i to rijesit..bez imalo znanja...nije to neka mudrost i jos prvenstveno sa zone alarmom. Ja ga koristim i radi mi dc++ p2p alati savrseno i bittorner....Izvorno postao M.M.
![]()
You Hack me!
Ma može se srediti, ali ZA je izuzetno iritantan i dosadan firewall koji se meni popeo na vrh glave. Kerio mi je otprilike 1000000x bolji jer je jednostavno manje dosadan, a koliko sam primjetio efikasniji...Izvorno postao microhard
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
pa dobro, svaki covijek mora ic u skolu da nesto na uci?! jel sam upravu?! DA!Izvorno postao DJ DeVelox
Ako nebi išo u školu "nebi" ništa znao..
eto kad gledaš i firewall on se rađa na našem komu, ući se kako bi nam kasnije mogo služit...
a sad ti meni reci neki ućinkovit firewall koji daje 99% zaštitu a da nema school?!
Svatko ima svoje ja imam Zone i nedam ga!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You Hack me!
Hehe, ma nema problema, u pravu si. Na kraju krajeva i ZA je finalni proizvod i nije za baciti... Čak je dobivao i nagrade i tako. Ako tebi radi to je odlično, važno je da radi svoj posao.Izvorno postao microhard
Uglavnom, nakon podužeg korištenja ZA, ja ipak preporučam Kerio.
uh..al smo komični, nije da ako meni radi, nego velim da radi svoj posao, a bavim se kompom kaj niko nebi ni reko od koje svoje godine, od kad sam počel sa programiranjem...Izvorno postao DJ DeVelox
još malo pa će me bill pitat da koliko hoću nula da mi doda da radim za njega vista 2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You Hack me!
Pa ja sam i rekao da radi svoj posao... Nikakve komike tu nema... Kao što rekoh važno je da radi svoj posao i gotovo...Izvorno postao microhard
![]()
tako je kolega..znaš i sam da se natjeću razlićiti proizvođači da preuzmu tržište! ali ne i naša srca!!!![]()
You Hack me!
Preporuka za Sygate Personal Firewall Pro.. šteta što ga više nema... ali je jedan među najboljima koje sam probao a zbilja ih je bilo...
Koristim ga već par godina i mogu reći da je ok jer je nenametljiv i ne radi sr.nja s drugim programima tj. ne smetaju mu drugi firewalli i antivirusi...![]()
Ja koristim Kaspersky![]()
Results from scan of ports: 0-1055Izvorno postao daspei
0 Ports Open
0 Ports Closed
1056 Ports Stealth
---------------------
1056 Ports Tested
ALL PORTS tested were found to be: STEALTH.
TruStealth: PASSED - ALL tested ports were STEALTH,
- NO unsolicited packets were received,
- NO Ping reply (ICMP Echo) was received.
Koristim ga vec godinu dana i nisam imala nikakvih problema. Ne opterecuje sistem - zauzima malo memorije![]()
evo dobar link,sve o firewallu:
http://www.iks-jena.de/mitarb/lutz/u...rewall.en.html
Danas sam instalirao Zone Alaram i program uopce ne valja, npr. kad sam ga instalirao stranice uopce nisam mogao otvoriti, a dopustio sam mu da se FF prikljuci na net I komp mi se uyasno usporio. Jel yna netko koji drugi firewall ,a da je dobar?
Ja koristim McAfee i zadovoljan..
ja imam zone alarm i super sam zadovoljan.zna zajebavati dok ga se ne podesi,ali nakon toga radi neprimjetno..
Bookmarks