ima spasa vidi ovo:http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15610
pojela mi maca motorolu
uglavnom radi se o Vista_by_spellbound skinu.
preko p2ktools napravio ljepo folder,u njega upucao skin...i onda je pisalo da se promijeni i mma_ucp jer se uz ovaj skin dobije poseban mma_ucp pa kao da se to stavi u system..stavio ja to..
izgasio,..upalio....i evo motorolu mi pojela maca
samo stoji bijeli ekran i svijetle tipke....
a ja neznam ni flashati ni mjenjati softwer ni ništa....((
osto sam bez motorole![]()
ima spasa vidi ovo:http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15610
A KAJ SAD TI GLEDAS�
jel si se snaso da flesujes? jel oce da sljaka
evo kod ilordana ježivi on blizu mene..ilordan spašava stvar
bem ti macu..ušla mi u stan i pojela mi motorolu
ako lordo neuspije....bi ja nekome mogo poslati poštom motorolu i platiti čovjeku da mi je spasi?
motorola mi je bila dekodirana..kad je sada lordo spasi..jel može ostati odkodirana ili?
ček, ček... jel ga prepoznaje komp? ako da, vrati sve skin fileove u skin koji si mrdao i originalne mma fileove i bit će sve u redu...
neprepoznaje ga...samo stoji bijeli ekran i nemrda se...
inače ja sam poznat po ubojstvima mobitela...kladim se da je u mojim rukama umrlo više mobitela nego što ste vi posjedovali
![]()
ništa nemoš..jedino što moš je upaliti ga i gledati u bijelo svjetlo dok neprolupaš...ali kod ilordan je mob..sada on nešto kemija.....a baš mi žao...bio je baš ok mob
![]()
mob je popravljen... evo jos stavim hr meni i gotovo....hehe... e domba neigraj se vise
dosta igranja za večeras..izvuko sam poantu..
ljudi koji nerazumiju motorolin softwer...NE..ponavljam..NE bi trebali ga ni dirati..
ima jedna stara.
ako nešto radi..PUSTI GA DA RADI![]()
a stavio sam mu soft nanovo... diabolica koji je bio i gotovo... jednostavnije nego se zezati nanovo sa skinova i to... ovo je za 15 min gotovo i eto....
pa trebao si da ides kod ilordana da naucis nesto!!!![]()
a neda mi se toliko gnjaviti čovjeka..to jednom kada napravim već kvar..ovako nije fora..popravi za 15 minuta..moram mu nešto smjestit da jedno 2 tjedna čupa kosu
![]()
ma mogao se upaliti .... samo sto domba nezna uopce sta ga pitate.... hehe sorry domba ali tako je....
ilordan otvori servis samo za motorolu hehe! dombaja bi probao jos jednom da uguram skin![]()
ozivio sam do sada sve motorole ...zato i volim motorole jes su mobiteli kako bi se reklo nepoderivi... imao sam V3 koji se nije dao ni upaliti nikako ni u BL modu nista.... i popravio sam ...sve se moze kad se hoce hehe..
Bookmarks